Kakšne čevlje je za to pomlad izbrala Severina?

Na pevkinih dolgih nogah lahko občudujemo must have kose za to pomlad...

Priljubljena destinacija za ljubiteljice zadnjih modnih trendov – Mass, v novi modni kampanji s Severino ponovno prebuja svežo modno pomlad. Na urbanih modnih fotografijah fatalna pevka skupaj z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji predstavlja največje trende obutve te pomladi. Kateri trend bo vaš izbor številka ena?

Kakšna je najbolj trendi obutev pomladne modne sezone? Mass razkriva najnovejše modne zapovedi s fatalno Severino v novi Massovi modni kampanji. Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila navdihujoče fotografije, ki predramijo modne čute vsake fashionistke. Zvezdnica se v kampanji z naslovom „Lepe v vsakem pogledu“ poigrava z ogledali in v najbolj trendi obutvi ta trenutek ustvarja podobe, ki so prava modna inspiracija.

Na pevkinih dolgih nogah lahko občudujemo must have kose za to pomlad. Glavno vlogo igrajo trendi superge v novih oblikah in barvnih kombinacijah z nepogrešljivimi dodatki te sezone. Severina je za bolj uporniški igrivi videz izbrala visoke superge s trendi vojaškim vzorcem in ljubki stajling šik superge  s perlicami, ki jih to pomlad enostavno morate imeti. Živahni stajling so z Massom ustvarili s supergami, ki jih prekrivajo barvne cvetlične vezenine in ženstveno kombinacijo z belo obleko in oxfordkami v pastelni roza barvi, ki se dvigajo na debelem narezljanem podplatu v kombinaciji s pluto. Absolutno nepogrešljiv kos te sezone.

Kmalu pa pričakujte še drugi del modne poslastice, ki bo razkril še več modne obutve za poletje in navdihujočih fotografij kameleonke Severine.

Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za pomlad 2018 vas že čaka na policah Massovih trgovin.
Več fotografij nove modne kolekcije pa si lahko ogledate na:  www.mass.si, facebook strani Mass in Instagram strani Mass.