Kako nositi robustne zimske čevlje na eleganten način?

Kristalno jasno je, da zimska vodoodporna obutev ni ne seksi ne elegantna, obenem pa jo še težko kombiniramo.

Vsem nam je znano, da je primarna naloga zimske obutve funkcionalnost, šele potem lahko govorimo o estetiki. Prav tako se nam zdi, da modni oblikovalci kar tekmujejo med seboj, kdo bo oblikoval najbolj čudni model med vsemi. Ne glede nato, z malo truda (beri: preostanek outfita), lahko tudi robustne zimske čevlje spremenimo v eleganten modni dodatek…

EMU Avstralija

Med vsemi zimskimi čevlji so vsekakor najmanj elegantni bucki. No, če bomo pri izbiri preostalega outfita pazljive, bodo tudi bucke na naših nogah izpadle elegantno. Izberite modele malo nad gležnji, kombinirajte jih z midi oblekico, plaščem strogega kroja in lepim šalom.

Plačš: Zara, obleka: Bershka, šal: Stradivarius, torbica: Bershka

Dr. Martens

Popularne martinske sicer niso prav za zimo, vendar so dober izolator mraza, zato smo jih uvrstili v to skupino. Bulerje je nekako najlažje narediti elegantne. Če jih boste kombinirale z žametnim blazerjem ali obleko, črno bundico in z malo štirikotno torbico, bo vaš videz popoln in eleganten.

Bunda: Zara, Top: Bershka, Blazer: Zara, Hlače: Stradivarius, Torbica: Bershka

Timberland

Kdo bi si misli, da bodo gozdarski čevlji kdaj koli dobili pridih modernega, in to v kombinaciji z obleko in kratko zimsko jakno? Za malce bolj trendi kombinacijo S Timberland čevlji, si izberite padajoče materiale, ki bodo ublažili grobi videz čevljev.

Jakna: Zara, Sončna očala: Stradivarius, Obleka: Stradivarius

Ilnuovo

Hibrid tenisk in skibuck je vse bolj popularna oblika zimske obutve, zato smo jih stilirali v nekoliko drugačni kombinaciji, kot bi vsi pričakovali. Namesto črnih skinny jeansk in usnjene jakne, smo izbrali baretko, puli ter plašč in midi krilo v kamelji barvi. Outfit ima pravi francoski pridih.

Plašč: Bershka, baretka: Stradivarius, puli: Zara, Krilo: Zara

Foto in tekst: Miss7