Kako Jan Plestenjak izbere obleko za koncert?

Vedno urejeni slovenski glasbenik prisega na obleke po meri.

Jan slovi po svojem brezhibnem izgledu tako v javnem kot tudi v zasebnem življenju. Enake standarde pa postavlja tudi članom benda, ki ga spremljajo na turneji po Sloveniji. In kako jim to uspeva?

Tako Jan kot ostali spremljevalni člani glasbene zasedbe prisegajo na oblačila po meri. Glede na to, da so njihove postave zelo raznolike in da na odru izgledajo vedno usklajeno, izdelavo oblačil zaupajo slovenski blagovni znamki Morro Sartoriale, v kateri krojači in šivilje delajo z najkvalitetnejšimi italijanskimi materiali.

Naporen urnik zasedbe nikakor ne dopušča brskanja po obešalnikih in po policah prodajaln. Obleke, ki jih nosijo so edinstvene, zašite po njihovih merah in se povsem prilegajo telesu. Jana boste z bendom, v oblekah Morro Sartoriale, lahko ujeli že naslednji petek, 15. aprila na koncertu na Ptuju.

Če si tudi vi želite takšne ali drugačne obleke po meri, predlagamo, da obiščete show room Morro Sartoriale, ki se nahaja v Kristalni palači, v BTC-ju. Ali pa si kar rezervirajte termin s krojačem. In še to, obleko, ki je narejena po vaših merah si lahko privoščite že za 299 € naprej.

Foto: morro.si, Facebook