Kako izbrati popoln par jeans hlač?

Tokrat sem raziskovala kaj je modno na področju jeans hlač.

Tokrat sem se podala v raziskovanje jeansa, saj ta prav nikoli ne gre iz mode. V njem boš trendi skozi vse leto, ključ do dobrega videza pa se skriva v izbiri pravega modela za tvojo postavo in v kombinaciji s preostalimi modnimi kosi. Izbira v trgovinah je precej pestra, Sportina zagotovo velja za eno izmed tistih, kjer boš brez težav našla pravi par zase. Sprehodi se čez glavne pomladno-poletne jeans trende.

Raztrgan jeans

Trend raztrganih kavbojk se nadaljuje tudi v letošnjo sezono. Male ali večje raztrganine dodajo videzu nekaj sproščenega, urbanega pridiha. Odlično se kombinirajo z usnjem, odločiš pa se lahko za oprijet ali »boyfriend« model.

Kavbojke Only 39,95€

Nahrbtnik Parfois 39,99€

Črna klasika
Črn oprijet par kavbojk velja za »must have« kos vsake omare. Reši lahko ogromno modnih zagat, saj se odlično poda h kateremukoli kosu – tako k športnemu, kot tudi elegantnemu stilu. Izberi udoben model, ki ga boš z veseljem nosila!

Kavbojke Tom Tailor Denim Jona 49,99€

Nahrbtnik Parfois 39,99€

Jakna Only 39,95€

Naravnost navzdol

Čeprav veljajo za najbolj vroči trend kavbojke na zvonec ali »boyfriend« modeli, bo par klasičnih kavbojk, ki imajo ravni hlačnici, prava izbira za vse tiste, ki obožujejo nekoliko bolj sproščene outfite. Ravne kavbojke lahko nosiš tudi zavihane, 7/8 dolžina je letos zelo modna.

Kavbojke Tom Tailor 49,99€

Bel pulover Only 19,95€

Pozornost na detajlih

Nekoliko bolj unikatni modeli kavbojk so to pomlad prekriti z detajli. Le ti so lahko v obliki našitkov, kot tudi raznih kovinskih dodatkov. Na ta način učinkovito popestriš, »sicer dolgočasne« kavbojke« in nosiš kos, ki ga bodo opazili prav vsi.

Kavbojke Fracomina 135,00€

Bel pulover Only 19,95€

Jakna Only 39,95€

Torbica Parfois 36,99€