Kaj imata skupnega Yeezy in Balenciagina kampanja?

Zadnja najodmevnejša modna kampanja, o kateri govori ves svet.

V najnovejši Balenciagini kampanji se modeli skrivajo pred vsiljivimi paparazzi.

Za snemanje nove kampanje so pri znamki Balenciaga angažirali paparazzo fotografe iz pariške agencije Bestimage, manekenke pa so posnemajoč klan Kardashian stopile pred fotoobjektiv obkrožene s telesnimi stražarji.

Kreativni direktor modne hiše Balenciaga, Demna Gvasalia, si je tokrat vzel za veliko kampanjsko iztočnico način promocije nove kolekcije Kanyea Westa – Yeezy Season 6, ki je najprej angažiral ženo Kim Kardashian West, da se je na ulicah pokazala v nekaj novih kreacijah ob tem pa so njo in četo njenih klonov ujeli paparazzo fotografi. Taktična promocija nove kolekcije!

V Balenciagini kampanji, ki je bila posneta sredi pariških ulic, so si modeli zakrivali obraz s prestižnimi modnimi dodatki kot je naprimer Balenciagina nova torbica Ville s podpisom.  Demna Gvasalia se je odločil odkriti kampanjo  preko Instagram družbenega omrežja, kjer so modni sledilci popolnoma navdušeni nad prikazanimi stylingi za katere je zaslužna markantna Lotta Volkov Adam.

Favoritni modni kosi uporabljeni v sveži in odmevni kampanji so sock boot škornji, ki segajo preko kolen ter se potiskani z različnimi naturalističnimi motivi, enako pa bodejo v oči tudi ošiljeni salonarji z bleščicami. Trendseterji bodo zagotovo pograbili kariraste hlače, ki so v predstavljenih kombinacijah popoln statement kos, kakor tudi tanek balonar s popularnim gingham vzorcem, ki bo spomladi očitno ponovno doživel svojo modno slavo med največjimi  trendi.

Balenciagina kolekcija bo naprodaj na njihovi uradni spletni strani od 28. februarja dalje.

Vir: Vogue