Kaj bo to pomlad nosila Oliva Palermo?

Kolekcija, zaradi katere komaj čakamo na tople dni!

Modna ikona Olivia Palermo ostaja zvesta znamki MAX&Co. že peto lepo zapored. Letošnjo pomlad MAX&Co. žari v enostavnem, sproščenem kalifornijskem slogu in navdušuje s spomladansko kolekcijo, ki je nastala po navdihu klasičnega losangeleškega dekleta. Sproščeni kroji, lahkotne tkanine in sončne barve ponazarjajo upočasnjeno razpoloženje zahodne obale, medtem ko natančno premišljeni in prilagojeni elementi dodajajo strog italijanski pridih. Sveže in s soncem obsijano razpoloženje je zajeto v barvni paleti sezone – nebeško in mornarsko modra se prepletata z nežnimi, nevtralnimi odtenki bele.

Cvetlični potiski
Pisani in živahni vzorci, rože v polnem razcvetu na lahkotnih krilih in plapolajočih dolgih maxi oblekah, grafične pike, ki poživijo enostavno srajco, obleko ali dežni plašč. Cvetje je letos posuto tudi po usnjenih torbah iz linije Miss Juno, na drugi strani pa so cofi, ki jih najdete na torbah, šalih in ogrlicah subtilen poklon boemskemu stilu.

Mehko in udobno
Enostavnost je v središču letošnje pomladi in poletja. Mehak in udoben bombaž se kaže v nepričakovanih, asimetričnih modelih, medtem ko črno-siva paleta zagotavlja športno eleganco.

Zvezda večera
Glamurozen rokovski duh hollywoodskih noči prihaja to sezono v ospredje. Zvezdnato nebo, sijoče plisirano krilo, nestrukturirane pletenine in usnjena mini krila so ustvarjena tako za nočni kot dnevni stil in tako utelešajo vsestranskost, ki jo je moč zaznati skozi celotno MAX&Co. kolekcijo.

Sproščena mestna eleganca
Lahkotnost zaznamuje celotno kolekcijo. Srajčne obleke, hlače z ozkim pasom in oversize trenči opredeljujejo lahkotno eleganco. Tanke črte ustvarjajo popolnoma nov odnos do klasičnih hlač in dolgih suknjičev. Oblecite jih v družbi svilene srajce za v pisarno in z enostavnim belim T-shirtom za prosti čas.

Posebne priložnosti
Niz lahkotnih, tankih, do tal segajočih dolgih oblek v barvnih odtenkih mandarin in modrega neba, posutih s cvetličnimi potiski – prenesite nekaj hipijevskega karakterja tudi v večerne ure. Sproščenost in enostavnost sta ključnega pomena; sproščen videz, ohlapne hlače, do tal segajoče maxi obleke in bluze, ki nežno zdrsnejo z ramen, podirajo meje med delom in igro, dnevom in nočjo.

Kalifornijsko sonce
Moderni mix & match: romantične bluze v družbi oprijetega džinsa. Bela čipka, kvačkane obleke, T-shirt in dolgo maxi krilo so nepogrešljivi kosi spomladanske garderobe.

Nežni lan
V vročih poletnih dneh bodo na vrsto prišli laneni kosi s pridihom glamurja 70-ih. Kaftan je poletna oprema za preprosto premikanje od plaže do bara, kratka obleka pa znova dokazuje, da je odlična izbira za prosti čas.