K. Lagerfeld in K. Gerber pripravljata spektakel!

Pomembno modno sodelovanje, o katerem se bo še veliko pisalo.

O kakšnem spektaklu je govora, ko se zanj združita oblikovalski veleum Karl Lagerfeld in nadobudna mlada manekenka Kaia Gerber?

Se Lagerfeldu in Kaii obeta enak uspeh, kot sta ga lani dosegla Tommy Hilfiger i Gigi Hadid?

Mlada Kaia nabira točke ter se vzpenja po stopnicah najslavnejših čedalje hitreje in opazneje. Od leta 2015, ko je bila angažirana v modnem editorialu za Vogue Italia, je čez eno leto skupaj z mamo Cindy Crawford krasila naslovnico francoskega Vogue-a, kjer se je ta mesec ponovno pojavila na naslovnici, a tokrat sama.

Danes ima Kaia za sabo številna modna sodelovanja, med katere se vključujejo reklamne kampanje za Miu Miu ter pompozne modne revije hiše Chanel. Za slednjo modno znamko pa se točno zdaj pripravlja posebna kolekcija, ki jo bosta soustvarjala modni veleum Karl Lagerfeld in omenjena manekenka. Glede na izjemno močne reference in dosedanje izkušnje, ki bogatijo njeno rastočo manekensko kariero, ni nič nenavadnega, da se je hamburški modni oblikovalec odločil prav zanjo. Sedaj lahko le čakamo rezultate sodelovanja, ki bodo pokazali, ali jima bo uspelo tako, kot je lani uspelo svetlolasi Gigi Hadid in Tommyju Hilfigerju.

Kolekcija, na kateri Kaia in Lagerfeldov tim delajo že lep čas, bo spoj prepoznavnih elementov pariškega šika in popolnoma nasprotnega ležernega ameriškega stila, ki je Kaii pisan na kožo. Zaenkrat je znano le, da bo kolekcija sestavljena iz oblačilnih kosov, nakita, čevljev in ostalih modnih dodatkov, kreacije pa bodo na voljo v jesenskih mesecih, ko bo hkrati tudi čas glamuroznih dogodkov v LA, NY in Parizu.

Vir: Popsugar