Danes v izbrane trgovine prihaja H&M Studio kolekcija

Ljubiteljice zadnjih modnih trendov imajo že izbrane svoje najljubše kose...

“See Now, Buy Now” format, ki se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Kolekcija, predstavljena na modni brvi, ki vključuje oblačila, obutev in modne dodatke, je na voljo na spletu od včeraj, v izbranih trgovinah po svetu pa od danes naprej.

Ključni navdih za H&M Studio S/S 2018 se vrti okoli japonskega minimalističnega dizajna in mirne prefinjenosti. Zato tudi z navdušenjem naznanjamo, da bomo sponzorirali veliko razstavo o Japonski v Musée des Arts Décoratifs. Razstava se bo odprla pozneje v letu in z njo bomo praznovali 150 let kulturne izmenjave med Francijo in Japonsko ter raziskovali vpliv Japonske na zahodno kulturo.

“The Musée des Arts Décoratifs je tako lepo, znamenito prizorišče in sedaj je popoln čas, da predstavimo H&M Studio kolekcijo na prizorišču, ki bo kasneje gostilo veliko umetniško razstavo o Japonski, katera je v veliki meri vplivala na našo kolekcijo S/S 2018. Prav tako smo zelo veseli, da lahko sponzoriramo to razstavo, ki bo brez dvoma razkrila lepoto in občutek za dizajn Japonske”, pravi Pernilla Wohlfahrt, vodja oblikovanja pri H&M.

Na voljo so fotografije kolekcije pomlad/poletje 2018, na katerih so v glavni vlogi supermodeli Saskia de Brauw in Clement Chabernaud, ter vzhajajoča zvezda Shanelle Nyasiase. Tako ženska kot tudi moška oblačila so v znamenju jasnih silhuet s sproščenim pridihom in imajo kanček vpliva delavskih oblačil. Pri ženskih oblačilih je poudarek na potiskih od glave do pet in živahnih barvah v obliki lahkotnih dolgih oblek, tunik, nošenih preko hlač, utilitarističnega krojenja in čudovitih pletenin. Medtem ko je pri moških oblačilih poudarek na posodobitvi klasičnih kosov, kot je krojena jakna, srajca in pulover z okroglim ovratnikom z zanimivimi kroji, barvami in luksuznimi dodatki.