Hrvaška manekenka otvorila modno revijo Valentina

Modna kolekcija Valentino Resort 2018 je posvečena ameriški kulturi.

V New Yorku se je nemalo nazaj odvijala modna revija hiše Valentino, Resort kolekcija za 2018. Kot prva je na modno brv stopila vzhajajoča zvezda med manekenkami, hrvaška lepotica posebnega imena, Faretta.

Faretta je nedvomno ime v modnih vodah, ki ga bomo v prihodnje zelo pogosto slišali. Mlada hrvaška manekenka, ki je sprva bila obraz modne agencije v Zadru, Colors Model Management, je s svetlobno hitrostjo postala zaželena pri tujih modnih naročnikih in bilo je za pričakovati, da se bo Faretta odlično znašla med največjimi modnimi mogotci. Na zavidljivo prvo mesto med šestnajstimi favoritnimi manekenkami, ki so dominirale na letošnjih tednih mode, pa jo je uvrstil celo ameriški Vogue, kar je za manekensko zvezdo ogromno priznanje in močna motivacija. Do sedaj je predstavljala Dior, Givenchy, Miu Miu, Versace ter Chanel kreacije, nedolgo nazaj pa je postala tudi zaščitni obraz Ralph Lauren najnovejše kolekcije. In kot kaže, prepričala je celo Pierpaola Picciolia, ki jo je izbral za glavno manekenko s častno vlogo – otvoritev modne revije Valentino Resort 2018.

Nekaj utrinkov iz najnovejše Valentino kolekcije tudi v galeriji. Dotična kolekcija je bila tokrat posvečena ameriški kulturi.