Hollywood: najboljši outfiti preteklih dveh tednov

Kdo med zvezdniki je zvezda glamurja?

Hoolywoodske zvezde kar tekmujejo med seboj, katera bo se bo pojavila v lepši obleki. Revija Elle USA je izbrala nekaj najboljše oblečenih v prvih dveh tednih novembra.

Kdo: Zoe Kravitz
Kdaj: 8. november, 2018
Nosi: Saint Laurent
Zakaj: Bodimo realni: njena obleka v barvi hot pink in črne nas spominja na maturantsko zabavo, vendar je super modna. Srednješolski ”look”, ki si ga je izbrala za svetovno premiero filma ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, ji je prinesel nagrado najboljše oblečenih tedna.

Kdo: Emily Ratajkowski
Kdaj: 1. november, 2018
Nosi: Oscar de la Renta
Zakaj: Dokler nismo videli, kako Emily Ratajkowski nosi krilo, ki je videti kot iz omar naših babic, nismo vedeli, da ga zares nujno potrebujemo. Outfit v videzu zaves, je izbrala za dogodek Power Women Summit v Los Angelesu.

Kdo: Grace Bol
Kdaj: 5. november, 2018
Nosi: Juan Carlos Obando
Zakaj: Izbrani outfit, ki ga je Victoria’s Secret angelček Grace Bol nosila na dogodku CFDA v Brooklynu v New Yorku, lahko opišemo nič drugače kot: zelo ”chic”. Zavita v ledeno modro svilo, deluje kot pravi slap.

Kdo: Taraji P. Henson
Kdaj: 4. november, 2018
Nosi: Brandon Maxwell
Zakaj: Oblikovalec Brandon Maxwell v Hollywoodu velja za pravi sinonim glamurja in Taraji Henson je kot ustvarjena zanj. Kreacijo je nosila na dogodku Hollywood Film Awards. FYI, to so hlače.

Kdo: Keira Knightley
Kdaj: 1. november 2018
Nosi: Chanel
Zakaj: Keira Knightley in Chanel gresta skupaj kot Keira Knightley in drame: prekleto dobro. Na londonski premieri The Nutcracker je bila oblečena v romantično Chanelovo obleko, ki spominja na pravi kolaček in nas sili, k udeležbi ”šmensi” plesa v toaletah. Ni čudno, da smo jo uvrstili med najbolje oblečene v tednu.

Kdo: A$AP Rocky
Kdaj: 3. november, 2018
Nosi: Gucci
Zakaj: A$AP je pravi navdih za ”posebno” modo. Nazadnje je bil v provokativnem outfitu viden na dogodku LACMA Art + Film Gala v Los Angelesu. Kaj pa naj drugega nosi s preprosto obleko kot zimzeleni plašč, krznene natikače in šal stare mame?