Hlače po okusu modnih gurujk

Zaljubljene v ''kulotke''.

Modne gurujke so zaljubljene v ”kulotke”.

Ne moremo proti dejstvu, da so si modne navdušenke in marsikatere vrle poznavalke modnega področja enotne: spet je čas za izstopajoče hlače ”cullotes”.
V trendu so bile že pred štirimi leti in vsako pomlad od takrat nas vedno znova opomnijo, da njihov čas še ni minil. Pravzaprav se zdi, da so t.i. ”kulotke” zvezde med hlačami, zato je vredno, da v svoji garderobi naredite prostor tudi zanje.

Govora je o plapolajočem modelu hlač, ki z nekaj stranskimi detajli dobijo laskav naziv ”statement” hlače. Najnovejše ponudbe iz nabora priljubljenih modnih znamk vključujejo omenjene hlače iz udobnega bombaža, lesketajočega satena, poletnega lanu ali pliseja, za dodatno prihajajoče poletno vzdušje pa očarajo različice z vzorci in potiski.

Trendovske barve aktulane sezone? Ne morete zgrešiti, če izberete priljubljen model hlač v najdrznejših barvnih odtenkih ter se poigrate s kontrasti. Si upate poseči po barvi fuksije in žareče rumene? Prave modne entuziastke bodo v trenutku pritrdile. Nič manj modna, a mnogo bolj subtilna pa je izbira pudrastih in pastelnih barv ter nepogrešljive bele in bež.