Heidi Klum in Lidl ponovno združila moči

Lidl predstavlja svoj modni teden, ki se začne 20. septembra...

Od četrtka, 20. septembra, bosta Lidl in Heidi Klum garderobno omaro postavila na glavo: s kolekcijo #LETSSHAKEITUP bodo v 52 trgovinah po običajnih Lidlovih cenah na voljo stilski kosi oblačil v svetlečih rožnatih in rdečih odtenkih ter odtenkih jagodičevja. Heidi Klum in Lidl bosta v okviru Lidlovega tedna mode predstavila svojo peto skupno kolekcijo „esmara by Heidi Klum“: #LETSSHAKEITUP. Modni kosi v svežih barvah prinašajo v garderobne omare stilsko raznolikost. Ohlapne jopice v intenzivni rožnati barvi, puloverji in hlače v rdeči barvi so kot nalašč za ponovno odkrivanje modnega stila za vsak dan. Poleg tega pa trenčkoti, bluze in kavbojke v pridušenih barvah omogočajo harmoničen kontrast in nešteto kombinacij.

„Skupaj s Heidi Klum se veselimo, da vam z novo kolekcijo lahko ponudimo stilske osnovne kose po običajnih Lidlovih cenah, ki s svežimi rdečimi odtenki v garderobe strank prinašajo nov zagon,“ pravijo v Lidlu Slovenija.

 

Modna, 11-delna kolekcija za dame navdušuje z močnimi barvami in klasičnimi, kakovostnimi kroji v cenovnem razponu od 2,99 € do 24,99 €. Kolekcija #LETSSHAKEITUP „esmara by Heidi Klum“ bo v 52 Lidlovih trgovinah po Sloveniji na voljo od 20. septembra dalje. Na voljo bodo ženska oblačila v velikosti 32–46.