Havaianas in Happy Socks – najbolj pisani znamki

Najnovejše sodelovanje blagovnih znamk prinaša modele s katerimi bo vse leto poletje...

Da se nasprotja resnično prilvlačijo nam s svojim nepričakovanim sodelovanjem potrjujeta dve nabolj pisani blagovni znamki, katerih modele lahko odslej nosimo skozi vse leto. To sezono je kultna brazilska znamka Havaianas namreč združila moči s Happy Socks, švedskim pionirjem na področju pisanih nogavic in spodnjega perila. Prvo sodelovanje na prvi pogled dveh nezdružljivih znamk je prineslo edinstveno kolekcijo, ki jo bomo lahko nosili ne glede na letni čas.

Združila jih je skupna ljubezen do barvitih in živahnih modelov, ki lahko v nekaj sekundah poskrbijo za dvig razpoloženja. Ta zanimiva kolekcija prinaša japonke in nogavice s tremi različnimi vzorci, ki jih navdihuje zasnežena švedska pokrajina na eni in sončne brazilske plaže na drugi strani. Razigrani vzorci, ki izžarevajo pozitivno energijo, prikazujejo smučanje, zasnežene gore, palme, tukane in velike oceanske valove. Modeli so polni karakterja in življenja, zahvaljujoč skrbno izbranemu dizajnu pa bodo všeč vsem, ki svoj modni videz radi dopolnujejo z odštekanimi detajli.

Modeli pričujoče kolekcije prihajajo v paketu s havajankami in nogavicami Happy Socks z enakim potiskom. Kolekcija sledi že prepoznavni kakovosti, udobju in vrhunski izdelavi obeh znamk. Popolno oblikovane nogavice, ki jih lahko ne glede na vreme kadarkoli kombinirate s svojimi najljubšimi japonkami, bodo tako poskrbele, da bo poletje trajalo vse leto. Vaša edina naloga je zgolj ta, da izberete svoj najljubši vzorec!

Kolekcija Havaianas x Happy Socks je na voljo online na www.happysocks.com in www.havaianas-store.com ter v uradnih prodajalnah Happy Socks in izbranih trgovinah Havaianas.