Gucci z novo verzijo kultnega pasu

Milenijci bodo navdušeni!

Kultni modni dodatek italijanske modne znamke bo odslej na voljo v dveh barvah.

Znamka Gucci, ki jo je ugledna modna publikacija BoF (The Business of Fashion) uvrstila na vrh lestive najuspešnejših v zadnjem letu in je ustvarila tudi največ dobička, velja za najbolj priljubljeno modno znamko med milenijci. Strateško naravnane modne kampanje, provokativne scenografije modnih revij in ekscentrične kreacije, ki že od daleč kričijo ime prepoznavne italijanske znamke je blogerke in preostale ljubiteljice mode osvojila z nekaterimi svojimi kultnimi dodatki. Poleg popularnih mokasin in torbe Dionysus, je usnjen pas z zlato zaponko Gucci eden od najuspešnejših modnih kosov, ki jih je za dotično znamko oblikoval Alessandro Michele.

Kot so pred kratkim sporočili iz modne hiše, je čas za osvežitev in novo različico usnjenega pasu, ki bo odslej na volj v dveh barvah. Govora je o roza in črnem pasu, ki ju krasi nekoliko spremenjenja zaponka z logom znamke. Cena obeh pasov znaša 250 €.

Če je verjeti optimističnim napovedim modnih strokovnjakov, bo omenjen modni kos dosegel enako visoko ali celo višjo stopnjo priljubljenosti med milenijci in starejšimi modnimi navdušenci.