Gucci z novo ekscentrično kolekcijo za 2017

Gucci predstavlja novo kolekcijo oblačil in obutve, ki ni nič manj drzna in ekscentrična kakor njihove dosedanje kreacije.

To, kar nam novega predstavlja Gucci, je morda za marsikoga spet teatralna predstava pustnih kostumov, pa vendar, pri Gucci očitno znajo dobro predvidet za katerimi trendi bodo modne žrtve nenadoma poprijele in naredile najboljšo reklamo slavnemu modnemu mogotcu. Pustimo se presenetit.

V prejšnjih sezonah je bilo moč opaziti, da je vse opaznejše modne trende napovedala italijanska modna znamka Gucci, ki je največje smernice predstavila prav za obutev. Najbolj so izstopali Guccijevi modeli čevljev poimenovani mules, veliko ljudi se je zgražalo nad nizkimi čevlji s krznenim dodatkom Prince slippers, ki pa so med trendseterji pošli za med in enako oblegani so postali tudi Marmont nizki čevlji. Potemtakem je za pričakovati, da so se oči modnih kritikov in gurujev spet znova zazrle v novo Gucci kolekcijo Pre-Fall 17, v kateri so nam postregli s svežimi obutvenimi trendi.

Ključen trend za 2017 bo nedvomno saten, tudi pri čevljih, s katerim so se pri omenjeni modni znamki že veliko srečevali pri prejšnjih kolekcijah. Kar se pa tiče samega modela čevlja, bo takšen, ki sega nad koleni ali tik pod njim, še bolj popularen model kot je bil do sedaj.

V aktualni modni kampanji so obutev kombinirali s simboličnimi Gucci oblačilnimi kosi, ki so polni naborkov, živih in raznovrstnih barv, okrašeni s čipko ali drugimi dekorativnimi dodatki ter potiskani z drobnimi ali večjimi rastlinskimi vzorci. Vse to je Gucci.