Ciao Milano! Gucci obsesija na milanskih ulicah

Pisano razkošje, glamur in italijanski šarm.

V Milanu očitno ni zime! Ulice so v času Tedna mode (pre)polne glamuroznih stylingov, ki v prvi vrsti vključujejo modne kose znamke Gucci.

Okoli italijanskih modnih videzov ni pretirano veliko filozifiranja, saj je to njihovo najmočnejše področje in tega jim ne moremo oporekati. Šarmantnim Italijankam in Italijanom marsikdo zavida videz elegantne sproščenosti in sposobnost, ki pritiče le njim, da se na svojevrsten način znajo z modo tudi pozabavati.

Ko beseda nanense na daleč najbolj oboževanega domačega oblikovalca, je najvišje na lestvici brezkompromisni ”Guccijev kralj” Alessandro Michele, katerih kreacij se smetana modnega sveta nikakor ne more nasititi. Guccijeva italijanska aristokratska estetika, ki prežema prvine retro vzorcev in drznih barv, ki se spajajo s sodobnim prestižem, je sinonim bogatega modnega stylinga današnjega časa.

Urejene Italijanke, ki se še predoboro zavedajo svojih stilskih sposobnosti in imajo lasten modni stil dodelan do zadnjega detajla, tako tudi v domačem mestu kradejo poglede v ženstvenih kombinacijah s ščepcem najaktualnejših trendov, ki pronicajo skozi vse pore modne scene.