Grde teniske? Ne… Prihajajo grde obleke!

Nosijo jih vse trendi instagramerke!

Za letošnjo pomlad trendseterke napovedujejo mega kul obleke, ki pa niso niti malo seksi. Stereotipni izgled tako imenovane moderne ženske se je obrnil za 180 stopinj. Seksi oprijete kratke oblekice, visoke pete in velike torbe so preteklost. Vse se namreč vrti okoli ”grdih” trendov. Začelo se je z grdimi teniskami, zatem so na sceno prispeli še grdi puloverji. Moramo omeniti srajce z različnimi potiski? Ironično – ”slab modni okus” je IT videz leta 2019. No med vsemi grdimi smo odkrile tudi novi grdi hit – obleke.

View this post on Instagram

Sleep walking in Saigon #jetlag

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Takšne modele so v daljni preteklosti nosili delavci, v 19. stoletju pa so postali del otroške mode. Stil prepoznamo po preveliki obleki, ki ohlapno visi na telesu, ramena in rokavi so nabrani ali pa zaključeni z volančki.

View this post on Instagram

Hello Ho Chi Minh City 🇻🇳

A post shared by Hanna Stefansson (@hannastefansson) on

Točno tako, obleke so videti, kot od vaše babi 😉, sodobna moda pa jih je transformirala v ”must have” kose. Med spodnjimi poiščite svojo najljubšo…

Z leve: Zara, Sister Jane, Ghospell

Z leve: Asos, Zara, Asos

Zapomnite si – moda je igra! Zakaj se ne bi poigrale s proporci, volumnom in stilom? Če miniaturni sestri Olsen lahko nosita oversized obleke, jih lahko tudi ve!

View this post on Instagram

🌱 @liebeskind_berlin

A post shared by Nuria Val (@frecklesnur) on

Foto: Instagram, Product Shots, Pinterest