Google je postal naš osebni modni detektiv

Je to najbolj izvirna aplikacija v zadnjem času?

Je to najbolj izvirna mobilna aplikacija v zadnjem času?


Style Match
se imenuje nova uporabna aplikacija za pomoč pri iskanju kateregakoli modnega kosa, ki vam je ukradel pozornost med brskanjem po modnih blogih, modnih spletnih straneh, Pinterestu ali celo med sprehajanjem po mestnih ulicah.

Kolikokrat ste si zaželeli imeti prav takšno obleko, kot jo je izbrala Sienna Miller ali suknjič, ki ga je nosila Alexa Chung na poti v službo? Obožujete rubrike Steal&Copy v modnih revijah in sanjate o atraktivnih oblačilih in šik čevljih, za katere pa ne veste, kje jih kupiti?

No, tukaj nastopi Google, ki izpolni vaše skrite modne želje in se trudi uresničiti tudi najzahtevnejše modne sanje. Style Match vam bo kot osebni modni detektiv postregel z natančnimi podatki o želeni kombinaciji ter vam na ta način prihranil ogromno časa, ki ste ga prej porabile za neplodovito raziskovanje izvora čudovitih oblačilnih kosov. Aplikacijo lahko uporabite za fotografije modnih videzov, na katere ste naleteli na spletu ter za direktne posnetke, ki jih ustvarite s svojim telefonom.

In kaj porečejo nad zadnjo premeteno Googlovo aplikacijo prvi uporabniki?

Nekateri so popolnoma navdušeni in jo uporabljajo na dnevni ravni ter jo opisujejo kot aplikacijo, ki so jo želeli že od nekdaj. Na drugi strani pa se tre morje očitkov, ki Style Match označujejo za novega krivca bodočih modnih klovnov.

Je Style Match res to, kar si želite?