Etiketino modno druženje in nakupovanje

Ne zamudi nepozabnega modnega druženja....

Kakšen je tvoj idealen zaključek delovnega tedna? Saj veste kaj pravijo: četrtek je mali petek, zato je to idealen dan, da se začnemo pripravljati na vikend. Etiketino idelano četrtkovo popoldne vsebuje naslednje obvezne elemente: druženje, nakupovanje, penina, dobra glasba in nori popusti. Zato smo se odločili, da je četrtek, 27. oktober med 15. in 20. uro idealen čas za modno druženje v čudovitem ambientu FNX caffe&bistro na Letališki 29A.

Ob dobri glasbi in kozarcu penine, se boste podali v nepozaben “after work šoping”, kjer boste končno lahko pomerili in kupili oblačila in obutev spletne trgovine Etiketa Shop. Da boš prišla dobro pripravljena na dogodek pa si ponudbo predhodno oglej TUKAJ. Obstoječi Etiketini spletni ponudbi pa bomo ekskluzivno za ta dogodek dodali tudi vzorčne modele blagovne znamke The icon za moške in ženske, kjer boste našli veliko športnih in lifestyle oblačil, ki sledijo zadnjim modnim zapovedim.

Za prvih 30 kupcev, ki se bodo udeležili modnega druženja, pa smo zagotovili dodaten kupon s popustom, ki ga boste lahko vnovčili na celoten nakup, samo ta četrtek na dogodku! Kaj moraš storitit? Pošlji nam mail na: info@etiketashop.com in potrdi svojo udeležbo na dogodku ter si zagotovi kupon za dodaten popust! Pohiti, saj je število kuponov omejeno!