Etiketin predlog: 4 idej za praznična darila

Iščeš popolno darilo zase in za svoje najbližje?

Z decembrskim vzdušjem se je pričela velika nakupovalna norija in verjetno že vsi razmišljamo o tem kaj bomo podarili svojim najbližnjim ali pa celo sami sebi. Navsezadnje je praznični čas idealen, da se nekoliko posvetimo sami sebi in se nagradimo za celoletno delo.

Ideje za praznična darila pa smo tokrat poiskali kar v naši spletni trgovini Etiketa Shop!

1.Ogrlica #JAZ je obnorela modne navdušenke. Gre za ekskluzivno Etiketino kolekcijo nakita s posebnim sporočilom, ki je namenjeno samo tebi!

Ne dovolite, da bi vam drugi lepili etikete! Vsak posameznik je svoja blagovna znamka, vsak je svoja etiketa! Bodi to kar si, saj si takšen najboljši in unikaten.”

Kovinska ogrlica #jaz je na voljo v zlati in črni barvi. Poda pa se prav vsakemu outfitu. Črna je nekoliko bolj robustna in večja ter jo lahko nosimo v dnevnih urbanih kombinacijah, saj se odlično poda k puloverjem in srajcam. Zlata je nekoliko bolj elegantna in manjša in prav zato je primerna tudi za večerne priložnosti. V Etiketini spletni trgovini je na voljo tudi komplet obeh, ki ga dobite že za 27,99 EUR – TUKAJ.

2.Clutch torbica iz umetnega krzna. Krzno je letos prav povsod in če ga skombiniramo v 4 najbolj priljubljene barve sezone – roza, sivo, belo in črno, potem dobimo to prikupno torbico, ki jo povrhu vsega krasi še čudovit pom pom cofek. Torbico lahko nosimo na dva različna načina, saj ima držalo in jo damo na zapestje ali pa dodamo pas, s katerim jo obesimo preko rame.

3.Supergice z umetnim krznom. Te superge so zagotovo eno najlepših daril tebi ali tvoji prijateljici. Kos, ki je navdušil vse modne dame v Sloveniji pa je praznično znižan za 20%. Ker imajo supergice debelejši podplat jih lahko nosimo tudi v hladnejših dneh in v kombinaciji s plaščem ali bundico boš prava urbana kraljica.

4.Koledar KLUN je delo ilustratorke Ane Klun, ki je ta prikupen koledar ustvarila iz veselja do risanja in želje, da vam podari nekaj lepega. Odlično se poda skandinavskemu slogu ureditve doma in če je ena izmed novoletnih obljub, da si boste uredili dom, ki ste si ga vedno želeli, je to odličen dodatek.