Etiketin modni predlog: Udobno je lahko tudi modno

Vikend je idealen čas za udobje...

Topla oblačila so v zadnjih dneh neizogibna, zato je stilistka in modna blogerka Manca Vodopivec tokrat pripravila modna predloga, ki dokazujeta, da so oblačila za prosti čas lahko izjemno trendi. Zakaj se tudi doma ne bi počutile ženstveno?

Trendi športnica

Čeprav je nedolgo nazaj veljalo, da so športna oblačila le za v telovadnico, danes Manca dokazuje, da temu ni tako. Športna kombinacija z barvo te jeseni – bordo rdečo in kančkom leopardjega vzorca dokazuje, da smo modne lahko tudi v prostem času in to je zagotovo odličen recept za samozavestnejšo žensko.

Bunda Marx, 69,99 eur // Jopa Marx, 39,99 eur  // Puli Marx, 16,99 eur // Hlače Marx, 29,99 eur // Superge Marx, 39,99 eur // Kapa Parfois, 12,99 eur

Fashionista

Seveda pa športna moda ni za vsakogar, zato je tukaj še trendi modna ideja, za udoben vikend, ki pa ga obarvamo malenkost bolj modno. Zakaj ne bi udobnega outfit začinila z bleščicami? Modna pravila so za to, da jih kršimo in pokažemo svoj kreativni duh.

Parka Only, 99,99 eur // Pulover Vero Moda, 29,95 eur // Šal Esprit, 39,99 eur // Jeans Tom Taylor, 49,99 eur // Klobuk Parfois, 29,99 eur

Tekst in stajling: Manca Vodopivec

Foto: Katarina Veselič