60 dnevni izziv: Zastavimo si cilje!

Kaj je tisto kar me resnično veseli? Ponavadi se moj odgovor glasi: “To kar bo osrečilo otroke!”  Vam je znano, kajne? Naredimo korak naprej!

Takoj, ko sem objavila svoj prvi prispevek sem se vprašala kaj v resnici v svojemu življenju sploh želim spremeniti, kaj mu dodati? Svojo službo sem na nek način prilagodila otrokom, tudi svojo družbo in ostale aktivnosti. Je pa res, da sem v vsej zgodbi malo pozabila nase! KAJ JE TISTO KAR ME RESNIČNO VESELI? Ponavadi se moj odgovor glasi: “To kar bo osrečilo otroke!”  Vam je znano, kajne?

Kaj pa, če za trenutek pozabimo na svoje male sončke, kaj si resnično želimo? Morda malo več časa za svojega dragega, ali pa kavico s prijateljico, morda več gibanja, več skrbi za svoje zdravje in lepoto? Kaj pa kakšna zanimiva ustvarjalna, kulturna, športna dejavnost? Ali pa zgolj en čudovit dan v “šopingu” s svojo najboljšo prijateljico?

“Seveda, ja, z veseljem, enkratno, to bi bilo super,…”, to so absolutno moji odgovori na vsa zgoraj zastavljena vprašanja. Toda nekje je potrebno začeti, si postaviti prioritete in seveda NE ODLAŠATI!

Drage moje, verjele ali ne, jaz sem se danes polna optimizma odpravila na trening k Danielu Jeloviču – osebnemu fitnes trenerju. Odločila sem se namreč, da v svoj urnik dodam redno telesno vadbo.

Daniel me je sprejel nasmehom in spodbudnimi besedami:

“Veseli me, da si se izpostavila v imenu mamic, saj je prav, da tudi ve nekaj naredite zase. Odločil sem se, da bom tudi sam podprl vaš izziv, vam stal ob strani z nasveti ter konkretnimi vajami, ki jih boste lahko izvajale kar v objemu toplega doma. Vedno pa seveda vljudno vabljene tudi na moje individualne treninge!”

Jaz sem se odločila in sprejla izziv! 2 uri na teden bom z Danielom praživela v fitnesu, kjer me verjetno čakajo trenutki obupa, nemoči, soočanje z vprašanjem kam je šla moja kondicija in moč, pa seveda kup prepotenih majic…

Z veseljem bom z vami delila tudi to izkušnjo, če bom seveda po treningih kaj takega sploh še zmogla. 🙂

Kaj pa ve mamice, ste si že postavile svoje cilje?

Ste si rezervirale termin za svojo najljubšo dejavnost, ste morebiti poklicale prijateljico in se dogovorile, za srečanje vsak prvi petek v mesecu,…? Dajmo gospodične ne odlašajmo na jutri! Jutri nas čaka nov dan, z novimi izzivi!