60 dnevni izziv: Sveže in urejene le v nekaj minutah

Danes sem dan preživela v družbi lepotne stilistke. Poglejte česa vsega sem se naučila!

Drage moje, čas kar beži, danes stopamo že v 10. dan izziva: “Mamice naredimo nekaj zase!” Jaz moram priznati, da sem ponosna na spremembe, ki jih počasi uvajam v svoje življenje. Poleg rednih treningov s fitnes trenerjem, sem nekaj naredila tudi na področju zdrave prehrane – moji jedilniki so postali bolj pisani in uravnoteženi.

Kaj pa ve, ste sprejele izziv? Če še niste, izkoristite vsaj priložnost ter se poslužite vaj, ki jih je za nas pripravil osebni trener Daniel Jelovič: “Vaje za čvrsto in zdravo telo”. Hkrati pa ne pozabite, da sva z Danielom za vas pripravila tudi predlog jedilnika, ki vam lahko malo olajša vsakodnevne skrbi – kaj pripraviti za obrok.

Nekaj smo torej že naredile v smeri zdravega in fit telesa. Sedaj pa je na vrsti še področje lepote. Seveda, vse smo rade lepe in urejene.

In ker iz lastnih izkušenj vem kakšen je tempo v družbi naših malih sončkov, sem danes dan preživela z lepotno stilistko Anjo Butko, ki je za nas pripravila odgovor na to, kako na preprost in hiter način poskrbeti za lep in urejen “makeup” ter posledično seveda svež videz.

Z Anjo sva se najprej odpravili po nakupih. Družbo nama je tokrat delal lepotec Mercedes-Benz razred B, ki naju ni le odpeljal, temveč celo zapeljal. 🙂

V tako prijetni družbi sva kmalu prispeli na cilj. Obiskali sva eno od poslovalnic Tuš drogeriji. Sama nisem najboljša poznavalka ličil, zato sem Anjo prosila, da me poduči katera so tista ličila, ki naj bi jih imela vsaka mamica za prvo pomoč pri zagotavljanju svežega jutranjega videza. Pestra izbira izdelkov v Tuš drogerijah naju je navdušila, saj so dobro obložene police ponujale vse, blagovne znamke za tiste malo manj in tiste malo bolj zahtevne. Toda morali sva se odločiti, glavnino izdelkov sva izbrali iz pisane palete ličil Revolution. Njihovi izdelki so namreč večini cenovno dostopni, hkrati pa ponujajo vse kar danes potrebujeva.

V družbi Anje je bil moj nakup hiter in učinkovit. Zanimalo me je le še to, kako dejansko izdelke pravilno in učinkovito uporabiti. V salon Beauty star sem povabila prijateljico Leo, ki je tokrat nastopila v vlogi modela. Namreč želela sem opazovati kako se ličila pravilno nanašajo in kako dosežemo najboljše rezultate.

Anja naju je prijazno popeljala v svet ličenja, hkrati pa naju soočila s pravilnim vrstnim redom uporabe izdelkov, ki sva jih izbrali v Tuš drogeriji.

Za bolj nazorni prikaz je Anja za nas posnela tudi nekaj fotografij iz katerih je razviden celoten postopek ličenja. (Pričnemo s tekočo podlago oziroma pudrom, nadaljujemo s korektorjem, sledi “bronzer” – oziroma rdečilo za lička, osvetljevalec, maskara in na koncu še šminka).

Pa ste vedele, da je negovana koža prvi predpogoj za lep in urejen videz? Zato je še kako pomembno, da kožo pravilno očistimo in negujemo.

Čiščenje in nega kože je pred ličenjem čakala tudi Leo.

In potem se je začelo. Anjin občutek za lepoto in njene spretne roke so z vsakim korakom risale nove dimenzije na Lein obraz. In ko je Anja zaključila misijo je dosegla ravno to kar sem želela – svež, naraven, spočit videz, po katerem marsikdaj hrepenimo mamice, saj nam pogosto neprespane noči puščajo neprijetne sledi.

Kaj naj rečem, za mano je čudovit dan. Preživela sem ga v dobri družbi, se nekaj novega naučila, hkrati pa me je Anja še malo pocrkljala. Poleg vseh stvari, ki jih ima v ponudbi svojega salona Beauty star (nohtki, obrvi, makeup, depilacije, ….) namreč ponuja tudi odlično metodo beljenja zobkov. Naravna, učinkovita in neškodljiva zdravju. Meni je zagotovo na obraz narisala en velik nasmeh. Moji zobki so se namreč pobelili za kar štiri odtenke.

In če bi se tudi ti rada malo pocrkljala, pokliči Anjo Butko: 051 274 459, z veseljem te bo povabila v čudovit salon, ki je pred kratkim odprl svoja vrata in to le nekaj minut iz Ljubljane.