60 dnevni izziv: Popotnica za srečno življenje…

Tukaj so misli Paula Colha, ki šepetajo pomembna življenska vodila, hkrati pa nam pomagajo ohranjati srečo in izpolniti dolgoletne želje. Naj vam bodo popotnica na poti, da osvojite svoje cilje.

Danes je dan žena, zato sem za vas drage dame, pripravila nekaj čudovitih citatov brazilskega avtorja Paula Coelha. Eden izmed najbolj branih pisateljev na svetu pravi, da nam spodnje misli šepetajo pomembna življenska vodila, hkrati pa nam pomagajo ohranjati srečo in izpolniti dolgoletne želje.

Naj bodo lepe misli smerokaz na vaši poti k osebni sreči:

“Vsak ima svoj kreativni potencial in tisti trenutek, ko začnete izražati svoj kreativni potencial, lahko začnete spreminjati svet.”

“Otrok lahko odraslo osebo nauči 3 stvari: kako biti srečen brez razloga, kako biti vedno zaposlen in kako iskati tisto, kar si želite s celim svojim bitjem.”

“Če si nekaj dovolj močno želite, stremi vse stvarstvo k temu, da se vam želja izpolni.”

“Ljubi svojo pot; brez te ljubezni je vse brez smisla.”

“Bodite oseba, za katero niste nikdar imeli poguma, da bi bili. Postopno odkrivajte, da ste prav ta oseba in vse dokler tega jasno ne vidite, se morate truditi.”

“V ljubezni je seme naše rasti. Bolj ko ljubimo, bližje smo duhovni izkušnji.”

“Ko se odločamo, se predamo mogočnemu toku, ta pa nas naplavi na kraj, ki si ga v trenutku odločitve nismo niti v sanjah predstavljali.”

“Ljubezen ni še nikogar nikoli odvrnila od njegovih sanj.”

“Treba je tvegati. Čudež življenja resnično doumemo šele tedaj, ko dopustimo, da se zgodi nepričakovano.”

“Nobeno srce ni nikoli trpelo, kadar je šlo za svojimi sanjami.”

“Obstajajo trenutki, ko se v našem življenju pojavijo težave in ne moremo narediti ničesar. Težave se pojavijo z razlogom. Šele, ko jih prebrodimo, razumemo, zakaj so se pojavile.”

“Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.”

“Spomnite se, da ne glede na to, kje je vaše srce, boste tam našli svoj zaklad.”

“Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.”