Etiketa napoveduje: kolekcija majic, ki vas bo navdušila

Majice, ki vas bodo zagotovo navdušile, že čez nekaj dni na voljo...

Bela majica s trendovskim potiskom je osnoven modni kos, ki ga mora imeti v omari vsaka dama, ki sledi zadnjim modnim trendom. V prihodnjih dneh na tržišče prihaja najbolj sveža, zabavna in modna kolekcija majic iz 100% bombaža, pod katero se podpisuje Etiketa! Omejena serija majic Etiketa bo na voljo od 5. maja naprej, v spletni trgovini Etiketa Shop po ceni 24,95 EUR. Kolekcija je zasnovana z namenom, da modnim navdušenkam ponudi kvaliteten modni kos oblačila, ki ga lahko nosimo prav vsak dan. Bela majica z dobrim potiskom je namreč kos, ki nam služi za vse modne priložnosti in kombinacije – od sproščenega urbanega sloga, neformalnih poslovnih priložnosti do večernega outfita.

Kolekcija s sloganom “Thank you for thinking about me, because there is no planet B”

Etiketina kolekcija najbolj trendovskih majic te pomladi in poletja je zaznamoval pomenljiv slogan – “Thank you for thinking about me, because there is no planet B.” Vodilo kolekcije je bila misel in skrb na naravo, ki se bohoti okrog nas v vsej svoji lepoti, a jo pogosto niti ne opazimo, kaj šele da bi zanjo skrbeli.

ETIKETA LUBENICA #1

Zabavni motivi majic bodo odlična popestritev vaše gardrobe. Ugriznite vsak dan, ki je pred vami, kot v najbolj sočno lubenico! Boste videli, nič ne bo več pretežko ali nemogoče.

ETIKETA LIMONA #2

In ko pride dan, ko se vam zdi, da vam je življenje postreglo z limonami? Nič hudega, naredite si limonado in uživajte trenutek!

ETIKETA ANANAS #3

Ko pride dan in obstanete pred omaro v prepričanju, da nimate kaj obleči, vas bo zagotovo razveselil pogled na zabavnega flaminga, ki vozi kolo iz ananasa.

Pomembna pa ni le vsebine, temveč tudi embalaža. Majico prejmete v lični vreči iz 100% bombaža, ki jo boste z lahkoto še kdaj uporabili, predvsem za shranjevanje vaših najljubših modnih kosov.

Zakaj nositi Etiketa majice?

Majice s prikupnimi poletnimi motivi v ospredje postavljajo naravo v vsej svoji lepoti. Inspiracija pri oblikovanju prve kolekcije so bili tropski sadni motivi, ki jih bomo to sezono našli prav povsod – v obliki potiskov ali našitkov in prav zato boste majice lahko kombinirale z vsemi modnimi kosi, ki so na voljo pri najbolj priljubljenih “high-street” blagovnih znamkah.

Rešujemo večni problem vseh ljubiteljic trendovske mode!

Ponudba majic je sicer pestra, a težko je najti kos, ki je narejen iz prijetnega 100% bombaža, ki zasleduje najvišje standarde izdelave, ki ne škodujejo okolju in so narejene iz ekoloških materialov. Se vam redno dogaja, da kupujete majice, ki se že ob prvem pranju na šivih obrnejo in raztegnejo? Še pred izbiro najprimernejšega in trendovskega kroja je bila prav kvaliteta izdelave ključnega pomena. Širši kroj majice, ki lepo pade, s tankim ovratnikom in detajlom z zavihanimi rokavi, odklikuje kvalitetna izdelava, saj majice po številnih pranjih ostanejo nespremenjene oblike, tako na stranskih robovih kot na zavihanih rokavih.

Certifikati odličnosti

Majice Etiketa je certificiralo združenje OEKO-TEX®, kar pomeni, da so narejene po najzahtevnejših standardih, ki skrbijo za to, da je material tako koži kot okolju prijazen. Poleg ekološke ozaveščenosti pa imajo majice certifikat neprofitne fundacije Fair Wear, ki se zavzema za dobre in pravične pogoje dela v tovarni, kjer so majice izdelane.