Ekstra zapeljivo: 3 stvari, ki ga bodo obnorele

Zapeljite ga premišljeno.

Mnoge ženske mislijo, da moškega vzburi le pogled na golo kožo. To nikakor ne drži, saj obstajajo načini, s katerimi ga lahko zapeljete hitreje, kot bi se sam lahko tega zavedal.

via GIPHY

Ples

Dobri plesalci naj bi bili tudi dobri ljubimci, tako da boste s plesom svojo simpatijo z lahkoto zapeljale. Moškim se ženske, ki znajo plesati, zdijo noro privlačne. Pri plesu pa je vse mogoče in dovoljeno. Vseeno je ali se bosta skupaj odpravila v klub ali pa plesala doma ob romantični glasbi in soju svečk.

”Dirty talk”

Čeprav vam bo verjetno sprva nekoliko čudno in nerodno, vsekakor preizkusite tehniko ”dirty talk”. Umazano govorjenje moške neverjetno vzburja. Če se nikakor ne morete sprostiti, pričnite s ”sextingom”. Napišite mu nekaj vročih sporočil.

via GIPHY

Kuhanje

Star pregovor pravi: ”Ljubezen gre skozi želodec.” Zato svojemu dragemu skuhajte dobro večerjo in raztopil se bo od ugodja, še posebej, če mu boste pripravile njegovo najljubšo jed. Poleg tega lahko k jedi dodate nekaj afrodiziaka, kot je čili ali pa čokolada z visoko vsebnostjo kakava. Vse to bodo seveda spremljali vroči pogledi, kozarec vina in potem…

via GIPHY

Foto: Pinterest