Ekskluzivna kolekcija sporočilnega nakita #jaz!

Ker ti želimo sporočiti nekaj pomembnega...

Se pogosto v življenju spopadaš z etiketami? Te nam dnevno lepijo sodelavci, prijatelji, znanci, družina in družba v kateri živimo. Vsak dan nas nekdo ocenjuje in si o nas ustvarja mnenja, ki pa so pogosto daleč od resnice. Hkrati pa se na nas lepijo vse mogoče blagovne znamke. Ste se kdaj vprašali s koliko različnimi blagovnimi znamkami se srečate vsak dan? Odgovor je verjetno nemogoče poiskati, a samo pomislite na vsa oblačila, obutev in nakit, ki ga nosite, avto, ki ga vozite, restavracije, trgovine in bare v katere zahajate ter hrano in pijačo, ki jo uživate. Ob tem pa pogosto pozabite nase in na svojo lastno identiteto, saj  nas družba in življenje podredita določenim družbenim vzorcem in trendom. Ne pozabite, da ste unikat in blagovna znamka z lastno identiteto! Najlepši ste namreč takšni kot ste in ne dovolite, da drugi določajo vaše smernice življenja.

Zakaj je sporočilni nakit Etiketa navdušil že toliko ljudi?

Ravno zato, ker je družba polna vzorcev in pravil, ki nas zaznamujejo ter nas pogosto spravijo v nezadovoljstvo s samim sabo in lastnim življenjem. Pokažite sebi in svetu, da ste pomembni in da vam je mar za vašo lastno srečo. Pokažite, da ste unikatni in si dovolite sanjati ter ustvariti polno življenje, ki ga ne bodo definirale blagovne znamke, ampak vaš JAZ.

Etiketa je ravno v tem prazničnem času, ki je poln lepih želja in načrtov za prihodnost, na tržišče poslala ekskluzivno kolekcijo sporočilnih ogrlic #jaz v zlati in črni barvi, ki bo odlično popestrila vaš vsakdanji outfit. Ogrlice so iz kovine, poleg napisa #jaz, ki je eden ključnih statement kosov te zime, lahko ogrlici dodate še kakšen enostavnejši in manj vpadljiv kos nakita in vaš izgled bo popoln. In, saj veste, kaj pravijo – sporočila imajo veliko moč in z mislimi lahko naredimo ključne spremembe v življenju. Zato svetu pokažite kdo ste!

V spletni trgovini Etiketa Shop lahko naročite zlato in črno ogrlico #jaz ali komplet obeh po promocijski ceni. Ob vsakem nakupu prejmete žameten etui za shranjevanje nakita. Podarite sebi in svojim najdražjim nekaj posebnega!