Dih jemajoče poročne obleke z modne piste

Kar 34 dih jemajočih poročnih oblek iz modnih revij, ki ti bodo od zdaj naprej služile kot inspiracija za tvojo izbrano belo obleko.

Tokrat smo vzeli pod drobnogled poročne obleke in izbrali tiste, za katere smo prepričani, da bodo bodočim nevestam velika inspiracija za njihovo izbrano obleko. Najnovejši trendi poročnih oblek se vrtijo okrog odprtih ramen in manj konzervativne izbire – zamenjava obleke za hlače. Slednje so kreatorji predstavili v obliki elegantnih kombinezonov, ki zaradi lepega pada tkanine obdržijo sofisticiranost in prestiž.

Izbira bele barve je še naprej modra in modna poteza, pravtako bogate čipke krasijo čedalje več poročnih oblek, iz mode pa niso šle niti dolge vlečke. Nakit naj bo delikaten in droben, za več izstopanja pa se lahko odločite tudi za krono, ki ustvari dotik božanskosti k celotni podobi.

Pod naslednje kreacije so se podpisali naslednji kreatorji in modne hiše: Vera wang, Marchesa, Lela Rose, Lihi Hod, Ines di Santo, Pronovias, Alfred Angelo, Berta, Theia, Reem Acra, Oleg Cassini, Naeem Khan ter Persy.