Dih jemajoča kolekcija, ki kar kliče po pomladi

Naj vas te fotografije ponesejo v tople spomladanske dni...

Cape Town, živahno pristaniško mesto ob vznožju gore Table, ki velja za enega najstarejših in najlepših v Afriki, navdušuje s svojo razgibano naravo, atrakcijami in znamenitostmi. Prav tukaj, v zalivu Camps, sta bili posneti kampanji Comma in Comma Casual Identity za pomlad/poletje 2018.

Za kampanjo Comma je pred fotografskim objektivom fotografa Daniella Midenge pozirala znana mankenka Marta Bez. Fotograf je v objektiv ujel pravo kombinacijo kolekcije in dih jemajoče narave ter tako prikazal vse detajle. Izrazite barve kolekcije, kot so rdeča, ciklama, umazano bela, olivno zelena, že kličejo po pomladi. Nepogrešljiv cvetlični vzorec, je rdeča nit kolekcije in se pojavlja tako na vrhnjih oblačilih kot tudi na bluzah, krilih in hlačah. Match and mach kombinacija je to sezono dovoljena. Detajli, ki so osnovna značilnost kolekcije Comma, so izraženi z volančki, naborki in pentljicami na rokavih. Modni dodatki so diskretni.

Comma Casual identity

Kampanja za linijo Comma Casual identity je bila prav tako posneta v Cape Townu. Za kuliso so izbrali staro tovarno cementa, kjer izstopajo industrijski elementi, kot so betonski stebri in jeklena konstrukcija. Obraz kampanje je igriva manekenka Mara Dyks.

Linija Comma Casual identity, je kot že ime samo pove, urbana, sproščena, priložnostna, vsakodnevna.

Letošnja kolekcija je usmerjena v jeans, ki je fokus pomladne kolekcije Casual Identity. Ponuja široko izbiro jeansa v različnih krojih in barvah. Medtem, ko so barve vrhnjih oblačil bolj umirjene. Kaki, roza in bela barva, dajejo oblačilom lahkoten pomladni videz.

[easy_image_gallery]