Čudovita zgodba ambasadorjev priljubljene znamke obutve

Priljubljena blagovna znamka se z novo kampanjo vrača k svojim kalifornijskim koreninam...

Priljubljena blagovna znamka UGG se z novo kampanjo vrača k svojim korenina v Kalifornijo. Te dni pa začenja svetovno marketinško kampanjo, ki temelji na dediščini same znamke. »Real« še kako primeren za novo kampanjo, ki predstavlja skupnost pristnih Kalifornijcev, katerih življenja izražajo raznolikost, duh in temeljne vrednote znamke. Tako kot UGG®, so ti umetniki, glasbeniki, deskarji, ustvarjalci in ekscentriki izzivalni, napredni, čutni, optimistični, topli in svobodnega duha.

Skupnost UGG

Kampanja, ki črpa navdih na plažah, v gorah in tipični kalifornijski arhitekturi, pripoveduje zgodbo 11 edinstvenih ljudi, ki vsak zase, hkrati pa vsi skupaj, predstavljajo duh znamke UGG®. Zasedba vključuje:

  • Tasya van Ree: Ameriška umetnica in fotografinja, ki sta jo navdihnili Sally Mann in Francesca Woodman. Njena dela preko romantične, intimne leče raziskujejo odnos med modo in identiteto.
  • Warm Brew: Ray Wright, Manu Li in Serk Spliff so člani rap skupine iz Los Angelesa, Warm Brew. Skupina preko rapa izraža svoja razmišljanja o njihovi posebni vzgoji na Zahodni obali ter poudarja pomen avtentičnosti, ne zunanjosti.

  • Hanalei Reponty: Rojena je bila v Francoski Polineziji in je znala plavati, še preden je shodila. Zdaj je profesionalna deskarka, ki se ukvarja tudi z oblikovanjem opreme za ta šport.
  • Sakae Patrick: Sakae je deskar švedsko-japonskega porekla, ki se je rodil v San Franciscu, odraščal pa je na Japonskem. Kot tekmovalec je več let potoval po vsem svetu, zato so njegov dom Havaji, Avstralija, Indonezija in Kalifornija, kjer trenutno živi.
  • Aleali May: Slog blogerke Aleali je sveža mešanica uličnega grunga in avant-garde. S svojo silo ustvarjalne energije pooseblja močno in neodvisno meščanko z Zahodne obale.

  • Colleen Heidemann: Colleen je celo življenje potovala med Bangkokom, New Yorkom, Londonom in Parizom. Zdaj je njen dom v Južni Kaliforniji, kjer svoj čas posveča boju s predsodki s starostjo.
  • Yasmina Jones: Kantavtorica Yasmina živi na dveh različnih krajih: v puščavskem domu v narodnem parku Joshua Tree in v Los Angelesu v soseski Venice Beach na stari ribiški ladji iz 70. let prejšnjega stoletja. S svojim svobodnim življenjskim stilom se upira statusu quo.
  • Haden McKenna: Haden se je rodil v soseski Venice ter tam tudi odraščal. Svoj čas posveča deskanju in rolkanju v Los Angelesu. S svojo sproščeno naravo je že prava legenda v zgodovinskem rolkarskem parku v soseski, kjer je odraščal.
  • Daniel Hivner: Odraščal je v mestu Long Beach, svoj mir pa najde v deskanju, rolkanju, deskanju na snegu in borilnih veščinah. Drzen in željan pustolovščin, uživa v svobodi in vedrini življenja.

Kdo je ustvaril čudovito kalifornijsko zgodbo Ugga?

Moči so združili kreativna vodja Jess Wells, v Braziliji rojeni in v Kaliforniji živeči režiser in videograf ter vodja kampanje UGG® Kauai Moliterno, fotograf Frederic Auerbach, stilistka ter modna oblikovalka Kate Ruth in Gio Campora, ki je poskrbel za frizure in ličenje. Svetovna kampanja, ki je usmerjena predvsem na digitalne kanale, a jo bo moč videti tudi v trgovini UGG® in izbranih zunanjih lokacijah, je začela svojo pot v marcu skupaj s kolekcijo pomlad/poletje 2017.

»Kampanja slavi raznolikost in duh kalifornijskega življenjskega sloga,« pravi Andrea O’Donnell, predsednica znamke UGG®. »Zasedba UGG je eklektična skupina ljudi, ki predstavljajo naše vrednote in našo dediščino. Preko njihovih zgodb pravzaprav pripovedujemo svojo.«