Ženstvena H&M kampanja z modno damo Christy Turlington

Kampanja je tako božanska, da si boste zaželele vsak kos iz ponudbe.

Kampanja je tako božanska, da si boste zaželele vsak kos iz ponudbe.

V liniji modnih oblačil, kjer je poudarek na kvalitetnejših oblačilnih kosih in trajnostni modi, H&M nadaljuje z izvirnimi inovacijami. Tokrat so modni dodatki izdelani iz starih svečnikov, obleke pa naprimer iz ribiških mrež. V nadaljevanju predstavljamo najnovejšo predstavljeno kampanjo, ki je povsem navdušila ob svojem izidu, piko na ”I” pa ustvari lepa manekenka Christy Turlington, ki je v 80-ih letih uživala sloves svetovnega supermodela.

Govora je že o 7. Conscious Exclusive kolekciji, ki je letos posvečena švedskemu umetniškemu gibanju Arts and Crafts in predstavlja nove, nekonvencionalne materialte, iz katerih je možno izdelati povsem elegantna in modna oblačila, ki so v koraku s sodobnimi trendi. Predstavljena kolekcija bo na voljo od 19. aprila.

Kampanjo, ki jo je posnel znani fotograf Mihael Jansson, poleg Christy Turlington predstavljata tudi Giedre Dukauskaite in Aamito Lagum, ki sta znan obraz velikih modnih editorialov in kampanj. Tokratna kolekcija je v znamenju ženstvenosti in elegance, prepričala pa bo tudi najzahtevnejše modne ljubiteljice.

Vir: H&M.com