Crocsi so lahko še grši

Tokrat je imela prste vmes znamka Alife.

Videli smo rezultat Crocs natikačev, ko sta kreativne sile sprostila Christopher Kane in Balenciaga. Kaj pa, ko ima prste vmes ameriška znamka Alife?

Po lansiranju natikačev s torbico, za kar grejo zasluge športni znamki Nike, je presenetila (ali pa morda ne…) še ena modna noviteta, ki vključuje po mnenju večine najgršo obutev našega časa. Govorimo o zdaj že kultnih ”kroksih”, nad katerimi se ekstravagantni modni oblikovalci najraje izživljajo. Tokrat si je luknjičaste natikače privoščila newyorška znamka športnih oblačil Alife in po zadnjih Crocsih s pretirano visoko platformo predstavila svojo različico.

Crocsi s podpisom Crocs in Alife imajo dodane bele nogavice z rdečo in modro črto, kar je sicer zelo generična športna kombinacija, a v malo manj generični modni izvedbi. Iz enake linije obutve Crocs, ki so nastali med omenjenim sodelovanjem, so tudi takšni z maketo znamenitosti New Yorka. In da lahko bizarnost potenciramo še više, bomo zaupali tudi podatek o ceni najnovejših Crocsov – 600 ameriških zelecev, kar je 240 dolarjev manj kot so odšteli modni entuziasti za Crocs različico znamke Balenciaga.

Jih lahko pričakujemo na ulicah modnih metropol? Čas bo pokazal svoje…