Crocs v pomlad s cvetlicami

Skočite v modno pomlad s cvetlicami na nogah.

Pred nami je cvetoča pomlad in z njo se prebujajo tudi sveži modni trendi. Kultna znamka CROCS, ki že dolgo ni več namenjena samo za prosti čas, ampak je z velikim korakom vstopila v svet mode, to pomlad predstavlja posebno modno kolekcijo, ki jo zaznamujejo čudovite cvetlice. Kultni klasičen model Crocs Clog z prepoznavno silhueto, ki je vedno bolj popularen v ulični modi med mladimi, je namreč doživel trendi preobrazbo, saj so na posebni ediciji statement kolekcije zrasli veliki cvetovi. Zacveteli so v čudovitih oblikah in s trendi metalik dodatki, ki bodo v vaš stajling vnesli trendi pomladno svežino.

Kultna Crocs oblika je tako doživela modno preobrazbo in med mladimi začela pravo Crocsmanijo. Mladi po vsem svetu, ki obožujejo ulično modo in želijo izražati svojo osebnost ter avtentičnost, klasične Crocse kombinirajo k čisto običajnim dnevnim stajlingom, ki so celo spodbudili gibanje #RockTheCrocs. Bodite drzni, drugačni in izrazite svojo osebnost s trendi cvetličnimi Crocsi, ki bodo v vsak korak vdihnili živahno pomladno energijo.

Crocs zgodba o uspehu

Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve v več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je v Sloveniji in na Hrvaškem še posebej veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.

Foto: Crocs, Pinterest