Crocs sandali in priljubljena igralka združili moči

Kolekcija Crocs, ki bo navdušila tudi nekoliko bolj zahtevne modne okuse...

Kultna znamka CROCS, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, to poletje predstavlja prav posebno kolekcijo najbolj udobne modne obutve na svetu. V sodelovanju s priljubljeno hollywoodsko igralko Drew Barrymore, ki je že drugo leto ponosna Crocs ambasadorka, je oblikoval ekskluzivno kolekcijo Drew Barrymore ♥ Crocs. Modna kolekcija združuje udobje in žive barve Crocsa s pridihom igralkinega osebnega odštekanega stila. Posebne grafike, barve in dodatki nove Crocs kolekcije bodo vsekakor zaznamovali letošnjo poletje. Izbirate lahko med japonkami, trendi natikači, modnimi sandali, kultnimi cokli, pa tudi sandalčki za najmlajše, ki jih je igralka oblikovala tudi za svojo hčerko. Pridružite se Drew Barrymore in uživajte v udobju svojih naljubših poletnih čevljev.

Obutev Crocs dejansko razbija uveljavljeno konvencijo, da čim bolj je čevelj moden, tem manj je udoben. Že s tem, da se je Crocs začel pojavljati v visoki modi, je postal pravi upornik v industriji obutve za prosti čas, lani pa sta postala popolni par z Drew Barrymore, ki je prav tako samosvoja hollywoodska upornica. Simpatična hollywoodska zvezda pooseblja Crocs vizijo in je že drugo leto zapored obraz kampanje ‘Come as you are’. To poletje pa je v sodelovanju s Crocsom oblikovala tudi svojo kolekcijo Drew Barrymore Crocs, ki navdušuje s posebnimi grafičnimi potiski in živahnimi barvami v stilu zadnjih modnih trendov. Vsak par je skrbno oblikovan, da popolno pooseblja igrivo, odštekano in pozitivno osebnost igralke, z raznimi dodatki, ki čevelj krasijo in mu dodajo pridih edinstvenosti. Ker je Drew tudi ljubeča mama dveh majhnih otrok, je kolekcija zasnovana tudi za najmlajše, ki lahko z enakim modelom kot mamica ponosno hodijo skupaj v paru.

Hollywoodska zvezdnica Drew Barrymore o sodelovanju s Crocsom in kolekciji Drew Barrymore Crocs: »Sodelovanje s Crocsom kot ambasadorka kampanje ‘Come as you are’ je še dodatno okrepilo to, kar sem od nekdaj oboževala pri znamki Crocs – njen optimizem, raznolikost in udobje, s kančkom odštekanosti. “V bistvu Crocs pooseblja mene. Ustvarjanje nove kolekcije Drew Barrymore ♥ Crocs je bil naslednji logičen korak v našem partnerstvu in sem navdušena, da lahko z vsemi delim ljubezen, ki sem jo vložila v oblikovanje te posebnekolekcije”, dodaja prikupna zvednica.

Foto: PR