CHANEL: Poslednja Lagerfeldova modna revija

Super manekenke so se po modni brvi sprehodile s solzami v očeh.

Za nami je Chanelova modna revija kolekcije jesen/zima 2019, poslednja, ki jo je ustvaril legendarni kreativni direktor modne hiše, Karl Lagerfeld. Tokrat je Chanel pariško palačo Grand Palais spremenil v luksuzni alpski resort s snegom, lesenimi kočami in ostalim zimskim dekorjem.

Revija se je pričela z minuto molka, ki mu je sledil posnetek Lagerfeldovega intervjuja, v katerem je dejal: ”Ko mi je Chanel ponudil službo, so mi vsi prigovarjali naj ne prevzamem odgovornosti, saj je ta znamka mrtva.” Intervju je zaključil s stavkom: ”Spomnim se angleške kraljice, ki mi je po koncu ene od modnih revij dejala: ”Občutek imam, kot da sem stopila v sliko.”

Po modni brvi so hodile najimenitnejše super manekenke današnjega časa, med njimi tudi dolgoletna Lagerfeldova muza Cara Delevigne. Lagerfeldove manekenke niso mogle skriti žalosti. Solze so jim ves čas polzele po licih.

Poleg Lagerfeldovih muz, se je na zaključku revije po brvi sprehodila tudi hollywoodska zvezdnica Penelope Cruz.

Med publiko je bilo moč opaziti vse njegove prijatelje, super zvezde, igralce, blogerke in nekdanje super manekenke Naomi Campbell, Claudio Schiffer, Caroline de Maigret, Kristen Stewart…

Modno revijo Chanel jesen/zima 2019, si oglejte na spodnjem posnetku.

Foto: Getty Images, The New York Times