Cara nosi najlepše Puma superge, ki jih še nisi videla!

Puma Suede Bow.

Cara Delevingne, ki se je za nekaj časa poslovila od manekenske kariere, se je sedaj ponovno pojavila v reklami za nov model priljubljenih superg znamke Puma.

25-letna Cara Delevingne je že nekaj časa slavna ambasadorka zaželene športne znamke Puma, a nedavno nazaj se je znova pojavila pred objektivom in posnela novo kampanjo za pomlad/poletje 2018. V središču se tokrat nahajajo semiš športni copati, kratkolasi Cari pa so se na setu pridružila še ostala urbana dekleta, ki promovirajo športno trendovsko modo.

Športen šik s pentljo ali Puma Suede Bow

Osvežen model priljubljenih Puminih superg prepriča oboževalke ženskega športnega stila z nežno pudrasto barvo in roza satenasto pentljo, ki krasi zadnji del čevlja. Silhueta klasičnih Suede Puma superg je tako ostala ista, le da spada nekoliko spremenjen model v kategorijo tako športnih kot elegantnih in ženstvenih športnih copat. Oblikovalci dotične znamke so prepričani, da bo slednji model najbolj oboževan s strani romantičnih avanturistk, ki sta jim tako kot moden izgled, pomembna tudi udobje in stoodstotna zanesljivost.

Vir: Vogue.com