Britney Spears x Kenzo kampanja mnogih ni navdušila

Britney Spears se je vrnila, a ne na oder.

Včeraj so izšle prve fotografije modnega sodelovanja Britney Spears za barvito znamko Kenzo.

Pop princesa 90-ih in legendarni fotograf Peter Lindbergh sta združila moči za francosko modno hišo Kenzo in postregla s svežo kampanjo. Ljudje niso očarani, niti povsem navdušeni.

Velike oboževalce Britney Spears bo novica o njeni vrnitvi močno razveselila, a vendar se Britney ni vrnila na oder, niti pred mikrofon, temveč pred fotografski objektiv in pozornost vzbudila z najnovejšo kampanjo Kenzo.
Pevka je na svojem Instagram profilu objavila prve fotografije za kolekcijo La Collection Memento N°2, ki jih je posnel priznani Peter Lindbergh. Ne moremo mimo očitnih asociacij med fotografijami kampanje in najzgodnejšega obdobja Britneyine velike kariere. Mnogi so mnenja, da nas rezultat njunega sodelovanja vrača nazaj v devetdeseta, ki jih nedvomno povezujemo tudi s slavno svetlolasko, še posebej pa obudi spomine fotografija, kjer je Britney v jeansu od glave do pet. Slednja kombinacija močno spoimnja na tisto iz leta 2001, ko sta se s takratnim partnerjem Justinom Timberlakeom pojavila v popolnoma ujemajočem stylingu na podelitvi American Music Awards.

Ljudje Linberghu očitajo povprečnost fotografij in manjko umetniške kvalitete, v primerjavo pa so podajali tudi prejšnje kampanje znamke Kenzo, ki so na pram tej dih jemajoče mojstrovine. ‘Spletni kritiki’ se tudi niso poistovetili z izbiro modela, saj se Britney zdi ”za lase privlečena” ideja.

Vir: Popsugar