Brezmejna ženstvenost resort kolekcije Delpozo

Izbrane silhuete iz nove kolekcije Delpozo kot najpopolnejša inspiracija za sofisticiran modni videz.

Najnovejša resort kolekcija znamke Delpozo, ki premika meje sofisticiranega in izbranega modnega okusa.

Modna znamka Delpozo je predstavila novo resort kolekcijo, ki je tokrat modne kritike in poznavalce tovrstnega področja prepričala z nekoliko bolj sproščenimi silhuetami, ki ne ustvarijo nič manj sofisticiranega videza kot prejšnje kreacije.

Kreativni direktor dotične modne znamke, Joseph Font, ki sicer slovi po svojih ostrih silhuetah, ki se ponašajo s strogostjo v obliki suknjičev, peplum oblek, širokih vrhnjih oblačil in neobičajnih topov s prepoznavnimi asimetričnimi ”Delpozo” detajli, je tokrat posegel po nekoliko bolj sproščenih in lahkotnejših kreacijah. Za slednje sta v največji meri uporabljena svila in til, ki ohranjata nekdanjo ostro podobo oblačil, a le v nekoliko omehčani tekstilni verziji.

Kot je pri Delpozo že skoraj samoumevno, so tudi tokrat resort kolekcijo med drugim zapolnjevale obleke s poudarjenimi puf rokavi in asimetričnimi obrobami ter razkošni telirani suknjiči. Oči pa si lahko napasemo tudi na dolgih oblekah, ki zaradi številnih slojev tila prosto padajo ter se bohotijo med nošenjem in ustvarjajo videz grškega božanskega lika.