Brezčasen šik: kako nositi ”french girl” pričesko

Vzljubila boš tudi razmršene lase.

Vzljubila boš tudi razmršene lase.

Nadaljujemo s francoskim navdihom.

Tokrat smo pozornost obrnili na modne frizure, ki so zaščitni znak vseh šik Francozinj. Kako nositi in navdušiti s ”French girl” pričesko na več načinov, razkrivamo spodaj.

Nedavno nazaj smo naredili vpogled v trende 2018, ki bodo posnemali najbolj priljubljene francoske stile frizur (klik sem: TRENDI 2018: MODNE FRIZURE PO NAVDIHU ŠIK FRANCOZINJ).

V Parizu večina žensk prisega na dolžino las do ključne kosti, medtem ko so njihove mame v 80-ih nosile mnogo krajše frizure, a tudi one sedaj želijo modne spremembe pri dolgo vkoreninjeni klasiki med pričeskami. Še dalje ostaja neizogiben naraven videz las, ki daje občutek, da zjutraj za urejanje frizure niso porabile gore časa, zato so posebej zaželjeni naravno ustvarjeni kodri, ki jih dosežejo, če lasem pustijo dovolj časa, da se posušijo brez pomoči sušilca za lase in drugih pripomočkov.

Ni skrivnost, da imajo zares tipične francoske ikone posebno razmerje s fru-fru pričesko, ki ga stilirajo kakor jih je volja; ga razdelijo in ločijo na prečko, ga pomaknejo na eno stran ali pa pustijo, da preprosto pade na čelo in sam ustvari čudovit videz.

V nadaljevanju predstavljamo najbolj šik frizure po vzoru brezčasnih Francozinj, ki stremijo k temu, da za urejanje porabijo kar se da malo časa, a kljub temu morajo izžarevati eleganco in sofisticiranost tiste posebne vrste, ki uspeva (le) njim.