Bodi EKO bodi IN!

Pomena varovanja okolja se vse bolj zavedajo tudi modne blagovne znamke...

Na Dan Zemlje, ki ga praznujemo vsako leto 22. aprila tudi letos širom sveta potekajo številni dogodki namenjeni ohranjanju in varovanju okolja. Začetki dneva Zemlje segajo v leto 1970, ko so v ZDA potekale prve množične demonstracije, kjer so se protestniki zavzemali za varstvo okolja. Različne organizacija na ta dan ozaveščajo ljudi o varovanju naravnih virov našega planeta in želijo opozoriti na nevarnosti, ki ogrožajo življenje na Zemlji, zaradi povečanja globalnega onesnaževanja. Ta pomemben dan je praznovanje in ozaveščenje svetovnega prebivalstva o naši odgovornosti do planeta na katerem živimo.

Zelo nas veseli, da se tudi v modnem svetu blagovne znamke vse bolj zavedajo, kako pomembno je ohranjati planet, saj sta ravno v teh dneh blagovni znamki H&M in Marx predstavili novi kolekciji oblačil izdelanih iz recikliranih odpadkov in ekoloških olj. Bravo!

Že čez nekaj dni pa vam bomo na Etiketi predstavili novo kolekcijo atraktivnih dizajnerskih majic iz 100% organskega bombaža. Kolekcija majic s pomenlivim sloganom  “Thank you for thinking about me, because there is no a planet B,” bo namenjena vsem ljubiteljicam urbane mode, ki se zavedajo, da je kvalitetna majica osnoven modni kos, ki ga kombiniramo vedno in povsod.. Spremljaj Etiketo, saj vam že v ponedeljek razkrijeo več o kolekciji, ki bo na voljo v spletni trgovini Etiketa Shop od 3. maja naprej.