Bele superge kot ključni spomladanski modni dodatek

2o parov belih superg, ki se bodo to pomlad nosile po vsem svetu.

20 parov belih superg, ki se bodo to pomlad nosile po vsem svetu.

Četudi vsaka modno osveščena ženska ne simpatizira z belimi supergami, ve, da je prav ta obutev še dalje najpopularnejša, svoje lovke pa uspešno širi v večino modnih stilov. Dejstvo je, da je letos nekaj najpomembnejših modnih znamk predstavilo svoje ”it” modele belih superg, kar je strast za snežno obutvijo z ravnim podplatom le še podkrepilo, marsikdo pa si je drznil svoje kombinacije dvigniti stopničko višje in zagrabiti za nekaterimi najbolj udarnimi modeli priljubljene obutve.

Med veliki modnimi mogotci je bilo spogledovanja z belimo supergami ogromno, med drugim so se znašle v aktualnih kolekcijah hiš Alexander McQueen, Fendi, Burberry, Isabel Marant in Acne. Svojih prepoznavnih različic so se lotili tudi pri športnih veljakih, Nike, Reebok, adidas, Puma, Converse, Superga in seveda Common Projects, ki so s športnimi copati ogreli prenekatero srce modnih entuziastov in vplivali na njihove najnovejše stylinge.

Zadnji trendi oblačenja dovoljujejo brezmejno kombiniranje belih superg, zato se jih ne glede na model obuje tako k jeans hlačam, obleki, razkošnemu plapolajočemu krilu, cigaretnim hlačam, mini krilu in celo najelegantnejšim dnevnim kostimom.