Balmain je ustvarjen za zapeljevanje

Koliko zvezdnic bo letos ponovno izbralo Balmain?

Resort 2018: Balmain, pod okriljem Olivierja Rousteinga.
Sprašujemo se, koliko zvezdnic bo letos ponovno izbralo Balmain kreacije za prestižne zabave in pomembna modna druženja?

Modna znamka Balmain je v juliju ponovno slavila nov uspeh z oblikovalcem Olivierjem Rousteingom na čelu, ki je dotični modni hiši prikrojil daleč najbolj pepoznaven in značilen modni slog. Balmaina ne moremo zgrešiti, niti spregledati, kar so ponovno dokazali na zadnji predstavitvi Resort kolekcije v New Yorku.

Vsekakor je uspešna prezentacija zadnje Balmainove kolekcije za Olivierja še en uspeh v nizu mnogih. V Los Angelesu se obeta odprtje nove butične trgovine z najnovejšimi in ikoničnimi Balmain kreacijami, pravtako se lahko pohvali z uspešno kolaboracijo s podjetjem L’Oreal (težko pričakovani rezultati bodo javnosti na voljo od septembra naprej), pisali smo tudi o častni vlogi kostumografa za baletno predstavo Renaissance za Opéra national de Paris, v veliko čast pa si šteje tudi naziv stilista za novo prvo damo Francije – Brigitte Macron.

Najnovejše kreacije sledijo tipični Balmain modni noti, kjer se združujejo resice, usnje, svila, jeans in detajlni ornamenti. Tokratna kolekcija se ponaša v hladnejših barvnih odtenkih z izstopajočo modro in subtilnim dodatkom puder roza. Vsekakor lahko tudi tokrat govorimo o modernem glamurju prežetem z žensko temperamentnostjo in čutnostjo. Balmain oblačilni kosi so kot nalašč ustvarjeni za zapeljevanje, česar se zaveda veliko število svetovnih zvezdnic. Nedvomno bodo tudi zadnje stvaritve prepričale marsikatero znano ime v svetu mode, ki bo (ponovno) zaupala Olivierju in izbrala drzen, provokativen Balmain.

Vir: Vogue Runway