Astro: To so najbolj muhasta in nedostopna dekleta

Težko jo boste zapeljali, a ko vam bo uspelo, se vam bo v popolnosti predala...

Nekateri jim pravijo celo “ledene lepotice”, saj jih je težko zapeljati. Vodnarke, ki so rojene med 20. januarjem in 17. februarjem so nekoliko posebne v več pogledih. So neodvisne, razmišljujoče in vedno poslušajo svoje srce. S svojo drugačnostjo pogosto šokirajo okolico. Za njih težko rečemo, da so v koraku s trendi, saj jih večinoma prehitevajo in živijo v prihodnosti. S svojimi drznimi vprašanji pa spravijo v zadrego tudi najbolj izkušene moške.

Znamenja nasprotnega spola s katerimi se vodnarke popolnoma ujamejo: Strelci, Ovni in Dvojčki.

Vodnarke odlilkuje odlična fizična lastnost, ki jim prav pride tudi med rjuhami, saj je znano, da so telesno izjemno fleksibilne. Njihova originalnost in svobodnjaški duh se tako jasno izkaže na večih prodročjih tudi v spalnici.

Vodnarke so polne kreativnih idej in zdi se, da jim nikoli ne zmanjka vira energije, vedno pa so pripravljene poskusiti nekaj novega, saj si želijo, da je njihovo življenje ena velika zabava in avantura.

Vodnarko je težko omrežiti, saj je njen nemirni duh in želja po prostosti največja ovira pri uresničevanju težnje po čustveni pripadnosti nekomu, ki bi ga lahko ljubile in občudovale. Težava je toliko večja, ker niso pripravljene na posledice. Vodnarke se nočejo znajti v kletki in postati ujetnice sveta, ki si ga niso izbrale same. A ko moškemu le uspe v popolnosti očarati vodnarko, bo ta najbolj zvesta in ljubeča partnerica. Tudi romantika ji ni tuja, četuda včasih zaradi svojega razmišljujočega duha in prizemljenosti daje vtis, da v svetu ne vidi nič čarobnega.

Tako kot vsak znak ima tudi vodnarka nekaj šibkih točke. Očitajo ji nepredvidljivost in kljubovalnost, v okoliščinah, ki bi brezpogojno podpirale tvojo individualnost, kjer bi lahko zacvetela. Rada se uči iz svojih napak in le redko posluša druge.

Pravijo, da je vodnarjeva dežela Rusija, vodnarjevo mesto pa prestolnica Moskva in prav ta naj bi bila ena od njenih ljubših destinacij na Zemlji!

Najbolj znane vodnarke

Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Shakira, Jennifer Aniston.