Alexa Chung tokrat za fotografskim objektivom

Popolnoma drugačna vloga priljubljene modne ikone...

Priljubljeni škorenjčki Ugg modno javnost navdušujejo iz tedna v teden. Po pompoznem sodelovanju z Rosie Huntington-Whiteley, se je blagovna znamka sedaj povezala še z modno ikono stia Alexo Chung. Alexa je svoji običajni vlogi pred fotografskim objektivom dodala še vlogo umetniške vodje in v ozadju izrazila svoj ustvarjalni talent. Kot umetniška vodja je nadzirala celoten potek snemanja, od zasnove, ekipe, do zasedbe, se osredotočila na škorenj Classic, kakršnega poznamo danes, in prikazala njegovo sodobno rahločutnost. UGG® je uporabil Alexin občutek za slog in njen širok krog ustvarjalnih prijateljev in skupaj so stkali vezi v pravo partnerstvo.

Serija portretov, posnetih v New Yorku, prikazuje skupino deklet, ki so del kreativne industrije in so poznane po svojem edinstvenem stilu, se dobro zavedajo svojega jaza in so tesne Alexine prijateljice. Prav zato fotografije odražajo življenje navdihujočih žensk in njihova moderna oblačila, ki jih je fotograf ujel v pristnih življenjskih trenutkih. Alexina ljubezen do starinskih in edinstvenih kosov oblačil je služila za osnovo in v središče postavila UGG® Classic, ob tem pa ohranila individualnost in duh vsake posameznice.

“Vedno so mi bili všeč klasični kosi oblačil, vedno so me pritegnile stvari s trajnostno privlačnostjo in dejstvo je, da ima škorenj UGG Classic obe omenjeni lastnosti”, je po snemanju vidno zadovoljna dejala Alexa. “Z veseljem sem prevzela vlogo umetniške vodje za UGG, saj sem dobila priložnost delati s številnimi ljudmi iz mojega življenja, ki me najbolj navdihujejo, ter moči združila s talentiranimi kolegicami. Tako sem ujela njihov duh in ležerno naravo znamke,” dodaja Alexa.