8 najbolj modnih superg te sezone

Jesen bo v znamenju superg!

Superge so modni kos brez katerega tudi to jesen ne bo šlo. Etiketa Shop – spletna trgovina, ki jo obožujejo dame, ki prisegajo na zadnje modne trende, je v novi sezoni pripravila izbor superg, ki bodo zadovoljile vsak modni okus. Superge so modni kos s katerim bomo dodale piko na i vsakemu trendi outfitu. Letošnji izbor superg je vrnil na prodajne police nakaj starih modnih trendov, med katerimi so tudi robustni modeli z debelimi podplati, ki jih modni navdušenci uvrščajo v kategorijo “ugly sneakers”, ki pa so popoln modni trend sezone.

Etiketa Shop 24,90 EUR

Etiketa Shop 19,90 EUR

Posebna ponudba za bralke Etiketa Magazin. Za 15% popust uporabi kodo: WEEK15

V hladnejših mesecih se pogosto ovijemo v temne barve, a tokrat bo drugače! Barve bodo v trendu tudi jeseni, še vedno je med najbolj priljubljenimi pastelno roza, absolutni trend pa je gorčnično rumena.

Etiketa Shop 24,90 EUR

Etiketa Shop 19,90 EUR

Bele superge z dodatkom našitkov, napisov in kamenčkov so še eden izmed trendov, ki se mu ne moremo upreti. Zato v ponudbi najdemo nekaj modelov, ki bodo popestrili še tako enostaven outfit.

Etiketa Shop 24,90 EUR

Etiketa Shop 24,90 EUR

Eden izmed najbolj zanimivih trendov sezone so zagotovo visoke “nogavične superge”, ki so popolnoma obrnorele trendseterke. Poleg tega, da gre za zadnji modni trend so superge neverjetno udobne in dajo popoln občutek lahkotnosti.

Etiketa Shop 24,90 EUR

Etiketa Shop 24,90 EUR

Vsebino omogoča Etiketa Shop.