60 dnevni izziv: Srečna sem, ko lahko osrečim druge

Priznam, "napajam" se s srečo drugih!

Ti je poznan ta občutek, ko te preplavi val sreče, ko osrečiš nekoga drugega? Jaz moram priznati, da sem na nek način kar zasvojena s tem  kako nekoga navdušiti, očarati, presenetiti,… Če vprašate tiste, ki me dobro poznajo, vam bi verjetno znali povedati kar precej prigod, kako nakupujem rojstnodnevna darila.

Priznam, “napajam” se s srečo drugih.

Nekoč mi je nekdo dejal, da je to pravzaprav neke vrste “sebičnost.” Da iščemo trenutke, ko lahko nekomu polepšamo dan zgolj zato, ker nas to polni in osrečuje. Kakorkoli, če je zadovoljstvo pristno na obeh straneh, potem ni razloga zakaj tega nebi počeli, kajne?

Pa mi verjamete, da tudi ob vsakem žrebanju, predvsem pa obveščanju nagrajencev (iz naših nagradinih iger) kar trepetam od navdušenja?

In ker se bliža pomlad ter nas bodo sončni žarki vse bolj vabili na plan, bom za vas pripravila prav posebno presenečenje. Nagradno igro, ki bo nekomu izmed vas polepšala enega izmed vikendov. Spremljajte naš izziv, da ne zamudite posebnega presenečenja.

Jaz pa z nasmehom in navdušenjem že pakiram osvojene nagrade iz naših preteklih nagradnih iger. Kmalu bo poštar nekomu narisal nasmeh na obraz.

Pa naj vam zaupam še to – prijateljica mi je priporočila uporabo storitve Pošte Slovenija – PS Pošlji paket, ki zagotavlja enostavno pripravo paketa za pošiljanje kar doma.

Moram priznati, da je aplikacije povsem enostavna za uporabo, hkrati pa zagotavlja hitro in odlično storitev. Drage moje, dajmo si malo olajšati dnevne zadolžitve. Tako bomo zagotovo privarčevale nekaj našega dragocenega časa, ki ga lahko izkoristimo kako drugače. 🙂

S pomočjo aplikacije PS Pošlji paket lahko pošiljko za pošiljanje pripravite kar v udobju svojega doma ter jo samo oddate na najbližjo poštno poslovalnico ali v PS Paketomat. Naslovnik pa lahko pošiljko prevzame doma, v izbranem paketomatu, na bencinskem servisu Petrol ali na izbrani pošti.