60 dnevni izziv: Navigacija na moji poti so moje želje

Končno vem v katero smer obrniti volan, vem in znam si predstavljati kakšna je razdalja do cilja, hkrati pa sem vesela da odkrivam nove kotičke in nove kraje na takoimenovanem zemljevidu življenja.

Počasi se zaključuje četrti teden našega izziva. Razmišljala sem kam so me odnesli majhni, toda skrbno načrtovani premiki ter kakšna je v resnici moja pot. Naj vam zaupam, da sem nad rezultati izziva presenečena. Stvari, ki sem jih nekaj let prelagala na “jutri”, so se enostavno “kar zgodile”. Očitno sem se morala le odločiti in narediti konkreten premik proti svojim željam.

Tudi vaša družba mi je seveda v veliko pomoč, hkrati pa sem jaz tista, ki vas na poti izziva spodbuja, zato ne smem popuščati, lahko sem le dober zgled in dokaz, da se da, če se le hoče.

Naj vam zaupam! Moj urnik je bogatejši za 2 uri fitnesa tedensko ter dodatno uro joge. Hkrati sem zelo vesela, da sem v svoje prehranske navade vnesla nekoliko več reda in zdravih obrokov. Poleg vsega tega pa sem navdušena nad vsemi skrivnostmi, ki jih odkrivamo skupaj tako na področju lepote, zdravja, preživljanja prostega časa,…

Ugotovila sem, da me pot vodi tja kamor želim. Navigacija na mojih potovanjih so moje želje, izzivi in skrbno načrtovane dogodivščine. In moram priznati občutek ob vsem tem je enkraten. Končno vem v katero smer obrniti volan, vem in znam si predstavljati kakšna je razdalja do cilja, hkrati pa sem vesela da odkrivam nove kotičke in nove kraje na takoimenovanem zemljevidu življenja. Jaz sem tisto vozilo, ki premaguje pot, vem kaj zmorem, kaj od sebe lahko pričakujem in kam lahko pridem. Ne bom se vdala, z vami bom potovala do konca izziva. Pred nami je namreč še 33 dni. In drage moje, če še niste vklopile navigacije to storite danes, ne odlašajte na jutri. Jutri ste lahko že precej bližje svojemu cilju.

Za mano je precej čudovitih dni, ponavadi polnih pisanih dogodivščin, ki jih rada preživim v dobri družbi. In to je tudi ena izmed lastnosti šarmantnega gospodiča, ki sliši na ime Mercedes – Benz, razred B. Z njim je potovanje udobno, varno in hkrati zelo zabavno. Tukaj je nekaj utrinkov iz potepanja po Barju.

Moram priznati, da se je tudi tokrat Mercedes izkazal za pravega gentleman-a, z veseljem ga še kdaj povabim v svojo družbo.