60 dnevni izziv: Najlepši čas našega življenja

Trenutki, ki se bodo zagotovo zapisali med najlepše čase mojega življenja.

Če se vrnem nekaj let nazaj, ko na svoji koži še nisem izkusila materinstva, takrat je bilo marsikaj drugače. Svet se mi ni zdel nevaren, skrb za udobje in varnost ni bila na seznamu mojih prioritet, dnevi pa so se odvijali predvsem spontano. Na drugi konec sveta sem odpotovala brez večjih priprav, v mojem nahrbtniku so bili zgolj potrebni dokumenti, osnovni kosi oblačil in kozmetika. Kje bom prespala noč nisem vedela do večera, kaj bom jedla sploh ni bilo pomembno, vse kar me je gnalo je bil moj raziskovalni duh in želja vsak dan odkriti nekaj novega. Da sta Venezuela in Brazilija navarni me ni zanimalo, da previdnost v JAR ni odveč, tudi ne. Malarična območja niso bila moj strah, ki bi me odvrnil od potovanja v Malezijo, Indonezijo in še marsikam. Udobje in varnost sta bila v mojem življenju skoraj brez pomena.

Moram priznati, da sem kar presenečena nad svojo brezbrižnostjo, ko se ozrem malo nazaj. Danes v vlogi mame je namreč vse drugače. Če sem prej spontano potovala na konec sveta, se zdaj niti nekaj kilometrov od doma ne odpravim brezglavo. Varnost in udobje sta postala ključni element našega življenja. Biti mama namreč pomeni skrb tako za otroke, kot za samega sebe – otroci nas namreč potrebujejo.

Temu primerno pa smo si uredili tudi svoje življenje. Varen, udoben in simpatičen dom kjer se dobro počutimo, ter varno, udobno in zanesljivo vozilo, ki nas spemlja tako v vsakodnevni rutini (pot v šolo, vrtec, službo), kot tudi v tistih čarobnih vikend trenutkih, ki jih skušamo kar najbolje izkoristiti.

Ker varnost pomeni vse

Mercedes – Benz novi razred B je opremljen z inteligentnimi asistenčnimi sistemi in funkcijami, ki vas bodo odslej med vožnjo še bolj podpirali in razbremenili. Lahko na primer samodejno prepoznajo nevarnosti, po potrebi pred njimi opozorijo ali celo posežejo v dogajanje in jih odpravijo. Tako boste vi sami in vaši sopotniki v najboljših rokah. Hkrati pa boste v novem razredu B potovali udobno kot še nikoli prej.

Čeprav me je brezbrižnonst zapustila, raziskovalnega duha nikakor nisem izgubila. Potovanja in raziskovanja so ostala del našega življenja. In moram priznati, vesela sem, da vse to sedaj lahko delim s svojima malčkoma. Lahko bi rekla, da so to trenutki, ki se bodo zagotovo zapisali med najlepše čase mojega življenja. 🙂

Si tudi ti pripravljena na najlepši čas svojega življenja?

Novi razred B je odprt za vse. Odkrij avtomobil, ki nove stvari preizkuša tako rad kot ti! Več na: https://www.mercedes-benz.si/passengercars/mercedes-benz-cars/models/b-class/hatchback/explore.html