60 dnevni izziv: Lepotec, ki me uboga na prvi ukaz!

Tako pač je. Po moje.

Je tudi vaš dan poln vprašanj, “ukazov”, prošenj, ki so seveda naslovljene na vas? Saj veste o čem govorim? Že zjutraj, ko niti dobro ne odprem svojih očkov iz sosednje sobe zaslišim: “Mami, kje je moj rdeč pulover?, Katere hlače naj danes oblečem?, Mi boš za zajtrk pripravila topel sendvič?, Mami, jogurt bi! … In podoben tempo se nadaljuje v službi, pa zopet doma; pravzaprav kar skozi ves dan. Zdi sem mi, kot da sem vsem in vedno na voljo.

Pa si znate predstavljati, da se zgodba malo obrne? In se naenkrat znajdete v koži tistega, ki “ukazuje”, sprašuje, izraža svoje želje? Tam na drugi strani pa je za vas na voljo nekdo, ki vam z veseljem prisluhne?

Povsem mogoče! Jaz sem to doživela na svoji koži. Ta teden sem namreč preživela v družbi pravega lepotca, ki me je očaral s svojo dinamičnostjo, praktičnostjo, eleganco in še marsičem. Drage dame, naj vam zaupam to je “nekdo”, ki nedvomno zna pihati na našo dušo. Moram priznati, resnično je korak pred vsemi.

Pa naj vam ga predstavim, to je Mercedes-Benz, novi razred B. Tako dinamičen, udoben in varen kot še nikoli prej!

Lahko bi rekla: “Tu je vse drugače, pa vendar tako zelo domače!”

Priznam mene je več kot navdušil. Ne le, da je odličen “sogovornik”, je tudi pravi “gentelman“. Vedno se korektno in elegantno odzove na moj poziv: “Hey Mercedes!” In potem mi je na uslugo! Če ga prosim zamenja radijski program, spremeni temperaturo v vozilu, zamenja bravo osvetlitve, odpre strešno okno, mi odgovori na nekatera vprašanja npr. koliko je ura, kakšna je temperature zunaj in znotraj ter še marsikaj. Novega razreda B ni mogoče le povsem intuitivno upravljati, temveč se nam tudi iz dneva v dan bolje prilagaja. Tako si na primer zapomni našo pot do službe in nam lahko v primeru zastoja samodejno pokaže hitrejšo pot. Za tem se skriva revolucionarni MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Multimedijski sistem, ki spoznava vedno več o nas in naših željah. In to tako dolgo, dokler nas novi razred B ne pozna skoraj bolje, kot poznamo sami sebe.

Nekaj novega, kajne drage dame? “Nekdo”, ki je tukaj za nas!

A to sploh še ni vse!

Novi Mercedes B ponuja tudi paket ENERGIZING Plus, ki nas med vožnjo celo razvaja. Inteligentno komfortno krmiljenje povezuje klimatizacijo, ambientalno osvetlitev, glasbo in udobje pri sedenju v več-minutne programe, ki nas poživijo in sprostijo. Vožnja tako postane tisti čas v dnevu, na katerega bomo nedvomno nestrpno čakale.

Tukaj torej tiči drugi najlepši razlog, zakaj bi imeli družino. In če jo že imate – privoščite ji najboljše!

Pa ne pozabite NASE!