60 dnevni izziv: Da bomo bolje izgledale v kopalkah

Sledite navodilom osebnega trenerja Daniela Jeloviča!

Ker se naš izziv naglo približuje koncu, sem prosila osebnega trenerja Daniela Jeloviča, da nas v poletje pospremi s paketom vaj, ki jih bomo lahko kar same izvajale v udobju svojega doma. Preden se namreč odpravimo v nakup kopalk, bomo zagotovo še nekaj naredile za svojo postavo. 🙂

Tukaj je paket vaj, ki so vsekakor odlična naložba v vaše zdravje in počutje. Poleg tega pa se boste še odlično počutile v svoji koži. Kaj torej čakate? Gremo sledit navodilom Danija!

“Hej Tina!

Torej trening je sestavljen iz 3. sklopov. Cilj je vključiti čim več mišičnih skupin in hkrati to opraviti v čim krajšem času!

Uporabila bova sistem 45:15. Vsak sklop predstavljata 2 vaji, katere boš izvajala 45 sekund. 15 sekund pa imaš časa da se pripraviš na naslednjo vajo.

Vem, ni lahko vendar je časovno zelo učinkovito. Če slučajno ne boš mogla držati tempa, podaljšava pavzo na 30 sekund. Verjamem da zmoreš to v petnajstih 😉

Posamezen sklop se zaključi, ko opraviš 6 krogov. Časovno naj bi sklop trajal 12 min ((45s + 15s + 45s + 15s = 2min x 6 = 12min)

PRVI SKLOP:

1. Izmenični dvig na klopco

2. Hrošček:

DRUGI SKLOP:

3. Počep s potiskom (težji predmet):

4. Medvedja hoja:

TRETJI SKLOP:

5. Izpadni korak naprej in nazaj:

*Nogo zamenjaj v naslednjem krogu!

6. Dviganje v planku:
*Če bo vaja prezahtevna, drži samo statični plank